[]

Sigarayı bırakanlar?

Selam nikotine son verenler,

36 yıllık hayatımın 19 yılı bağımlı olarak geçmişken 3 aydır sigara içmiyorum. Bu en uzun bırakma deneyimim oldu ama 2 gündür canım çok sigara istiyor. Ne zaman geçer ki bu deli istek?


 
sigarayı bıraktım tütüne geçtim.
daha az masraf, daha az zarar. ayrıca canım sigara falan da çekmemiş oluyor. hatta iğrenç geliyor artık tadı, içemiyorum.

  • lesmiserables  (02.02.16 22:28:34) 
Bu da bir bakış açısı tabii:) Ben tütün ürünlerini komple bıraktım


  • hadi hadi  (02.02.16 22:33:31) 
3 yıl oldu hAla istiyor


  • Frederick Co  (02.02.16 23:15:01) 
bir hafta max, sonra rahatlayacaksın, ilerleyen zamanlarda ara sıra bu kadar uzun süreli değil olmamak kaydı ile seni yıkmaya çalışacak, pes etme (1 yıl bıraktım, sonra iş güzarlığım nedeni ile başladım)


  • selam  (02.02.16 23:36:50) 
@hadi hadi

demem o ki, eğer bırakmakta zorluk çekiyorsan veya bırakamıyorsan tütün iç. bir süre sonra çok rahat bırakırsın.
  • lesmiserables  (02.02.16 23:39:59) 
e sigara nikotin ihtiyaçını karşılar kademeli şekilde azaltıp nikotin bağımlılığını tamamen bırakabilirsin.


  • mrthany  (02.02.16 23:52:18) 
kardesim cok dogru yoldasin sakin pes etme. soyle bir istatistik var birakip da baslayanlarin %80 i ilk 6 ayda bunu yapiyor. yani ilk 6 ay cok riskli. kendi deneyimlerimden yola cikarak sana sunu soyleyebilirim. 6 aydan sonra gercekten unutuyorsun ve artik sigara icmemenin senin bir yasam tarzin oldugu gercegi icine isliyor. 2 kere biraktim ilkinde 5 seneden uzun bir sure icmedim niye geri basladin dersen cok sevdigim birini kaybettim bunu bahane ettim basladim. cok pisman oldum basladigima ve bu bana 3 yila mal oldu. yani 3 yil daha ictim. sonra yine biraktim dedigim gibi ilk 6 ay dan sonrasi hatirlamiyorsun bile. ne kadar iciyordun diye sorarsan gunde 2.5 paket :). baslama canim kardesim birak gitsin bu sefer. az kaldi yuzmuz yuzmus kuyruguna gelmissin. 6 ay dememe bakma sen zaten en zor kismini asmissin. sakiz cigne spor yap. guzel gunler seni bekliyor.


  • tezek  (03.02.16 00:40:31 ~ 00:41:55) 
gecmezse gecmesin. severek ayrilin. benim oyle oldu, 3 sene+
kendinizi odullendirin bence.

  • bir varmis bir yokmus  (03.02.16 01:06:21) 
nikotin sakızı deneyebilirsin. bende baya işe yaramıştı. onu normal sakız gibi çiğnemeyeceksin ama ısırıp ısırıp damakta bekleteceksin.


  • ghaash  (03.02.16 01:17:00) 
sigara bırakma belgeselinde dendiği gibi o virus (içme isteği virusu) asla ölmez ve bitmez vucutta. hep apikoda bekler. benim 7 sene oldu 15 sene içmiştim. o 1 sigara anahtar. 1 taneden bişey olmaz a girmessen devam edersin içmemeye.


  • cptxxx  (03.02.16 15:55:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.