[]

Sultanahmet Patlaması

Kardeşlerim
Rusyanın ambargosu, bıçak gibi kesilen turizm diğer taraftan Avrupa ile destekleniyordu.
Tek kanadımız Avrupa iken birinin Alman kafilenin içinde kıyım yapması dikkat çekici değil mi
Biri de demedi; bu eylemin amacı nedir diye.

 
daha kalabalık olan çinli grupta değil değil alman grubun içinde patlatmış kendisini. dikilitaş'ın yanında olması, sultanahmet de olması bunların hiçbiri anlamsız doneler değil.

bazıları sanıyo ki 3-5 genç kendi aralarında bir eğlence bir iddia konusu olsun diye üzerine bomba bağlayıp kurayla belirlenen bi yerde patlatıyolar kendilerini.
  • ssiradanbirigibi  (02.02.16 22:05:35) 
dikilitaş'a odaklanıyor insanlar ama kafayı biraz sol yapınca kabak gibi alman çeşmesi karşımızda duruyor. alman kafile. bir kac hafta öncesinde almanya'nın ışid bombardımanına katılması felan..

ruslar pis millet felan değil, bilakis cumhuriyet tarihiyle beraber bizim yanımızda en cok duran adamlar bunlar. ama gel gör ki özellikle marshall yardımlarından sonra batının kucağına oturdugumuzdan beri bu adamları satıp duruyoruz. pis olan biziz. bugünün gündemi ile bi hatırlatma yapalim, sabancı suikasti sanıklarından ismail akkol yakalandı bugün mesela.
peki fehriye erdal nerede?
bu memleketin en muhim iş adamlarından birine kurşun sıkan fehriye erdal'ı sözde medeniyetin(!) insan haklarının(!) adaletin(!) beşiği avrupa kıtasının memleketi belçika neden bize vermedi\vermiyor?

bizans boşuna demedi latinin külahındansa türkün sarığı yeğdir diye. rusya kaybettigimize pişman olacagımız bir dost. amma velakin memlekette sığ sağ iktidarlar oldukca komunist öcüsü yüzünden daha cok sırtından hancerleyecegiz bu adamları. rus komunizmi iyi mi tabii ki bok ama yıl 2016 ve moskova'da mc donald var. türk tipi müslümanlık ne kadar islamsa rusya federasyonu komunizmi o kadar sovyetler birligi komunizmidir.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (02.02.16 22:17:22 ~ 22:19:36) 
bence kimsenin parmağı yok. ışid yaptı. kendilerince müslüman öldürmemiş oldular. hani islamda sebepsiz yere başka bir müslümanı öldürürsen cennete giremiyorsun ya. rastgele bir türk vatandaşının da müslüman olma ihtimali yüksek olduğu için. özellikle almanları öldürdüler işte. hem de aylar önce yayınladıkları gözdağı videosunda söyledikleri turistik yerlerinize saldıracağız tehditlerini gerçekleştirdiler. allah korusun güneyde bir oteli falan basmayaydı bunlar.


  • kaledekiyalnizlik  (02.02.16 22:31:11) 
Göt bir millet demek ne kadar da terbiyesizce... Tüm Türkiye her daim iktidar partisini ve başbakanları mı destekliyor? Onların da Putin'i destekleyenleri ve desteklemeyenleri var. Böyle basit düşünmek çok yanlış.


  • Traveller  (02.02.16 23:12:43) 
Çok saçma. Geçen Ankara'da müslümanlarda patlattılar?


  • Frederick Co  (02.02.16 23:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.