[]

Gözüme demir girdi

gözümün içine aşırı sıcak bi demir parçası girdi zor çıkardım. küçük biseydi ama cok sıcaktı. Hala az bisey yanıyo kızarmışta biraz doktora gitsem mi yoksa gecer mi kendi kendine?




 
Göz önemli hocam, başka şeye benzemez. Mutlaka doktora görünün derim. Acilde pek sallamazlar böyle bir durumu, uzman hekim de yoktur ama yarın doğru bildiğiniz, iyi bir doktora muayene olun. Randevunuzu iptal edin, işe geç kalın, ne yaparsanız yapın ama o doktora gidin.


  • sevgikusunkanadinda  (02.02.16 21:31:27) 
bu saate kadar gitmemen hata. acile git gerekirse onlar sevk eder.


  • kuzey li  (02.02.16 21:35:13) 
ya ben azıcık cımbız değdirdim diye koşarak gittim, dr iyi ki gelmişsin dedi,
çizmişim bi yerleri, merhem sürüp kapamıştı.. diim dedim.. geçmiş olsun umarım ciddi bişi olmaz.

  • omonia  (02.02.16 21:38:12) 
göz hastanelerinin acilleri var, beklemeyin.


  • stereoseyfi  (02.02.16 21:41:42) 
@stereoseyfi'nin bildirimi üzerine yazdığıma ek yapıyorum, sabahı filan hiç beklemeyin. Ben hiç acilde göz olmaz sanıyordum, öyle değilmiş.


  • sevgikusunkanadinda  (02.02.16 21:44:32) 
Tetano asisini unutma unutturma


  • la noix  (02.02.16 21:48:08) 
Doktorlar ve arabalar konusunda felsefem şudur:

Doktorun/Ustanın bana şunu demesini;

"abi bunun için gelinir mi ya, amma paranoyakmışsın"

şunu demesine tercih ederim;

"lan niye zamanında gelmedin, şimdi çok geç artık. şöyle olur böyle olur, göte gelirsin en nihayetinde".
  • arnatuile  (02.02.16 21:56:41) 
göz damlası dene bi şey var alla alla


  • kaledekiyalnizlik  (02.02.16 22:06:45) 
Tornada mi calistin nedir?

En baitinden yanma, yirtilma olabilir, hisstmezsin aciyor dersin ovusturur gecersin. Bir haftaya gözü yitirirsen aglama sonra. Bas git hastaney, manyak misin?

Gitmeden acili arayin, ya da acil hattini arayip göz ile ilgili acil durum var, en yakin hangi hastane var su an acilde göze bakabilecek biri olan deyin. Kuduz asisi icin mesela istanbulda o dönem sadece iki hastane vardi cevremde acilde bu asiyi barindiran. Ayni sekilde kirim kongo kanamali atesinde testleri yapabilen tek hastane vardi. Iki durumda da en yakin hastaneye gitmistim, onlar beni baska yere yönlendirmisti. Arayip gitmek vakit kazandirir.
  • aynadakiyabanci  (02.02.16 22:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.