[]

dişim fena

1 parol, 1 apranax içtim, geçmedi. ağrı var, acı var. diş etimi kerpetenle sıkıştırıyorlar sanki. ağrı da var bunun yanında şakağıma vuruyor. sol alt mı üst mü bilmiyorum. ikisi de ağrıyor. ne yapayım bi yardım edin.




 
Diş hastanesi aciline git. İğne yapar uyuştururlar. Sabah da gerekli işlem yapılır.


  • sen git ben geliyorum  (02.02.16 21:40:30) 
Mobilim edit'leyemiyorum: Şimdi gitmezsen gece gideceksin. Bir an önce git.


  • sen git ben geliyorum  (02.02.16 21:41:49) 
arada dişlerini fırçalamayı deneseydin bu durumda olmazdın.


  • sizofren06  (02.02.16 21:51:01) 
Acile gitmekten baska caren yok kanal tedavisi mumkunse yapilir sinir alinmadan ya da kurtulmazsa cekilmeden o agridan da kurtulamazsin, gecmis olsun.


  • neferkitty  (02.02.16 22:01:00) 
Soruyla alakasız cevap sıçanlar da damlamış hemen. Bi poşete buz koy, yanağının üstüne koy. Ağzını mümkün olduğunca az aç. Eczacı değilim ama istersen vermidon'u da deneyebilirsin. Belki hafif kaçabilir


  • yankee jumping  (02.02.16 22:02:51) 
2 dakka(ama gerçekten 2 dakka) sirkeyle gargara yap. ben de 3 gün önce 12 saat içinde 4 ağrı kesici içip bana mısın dedirtmeyen diş ağrısı çekiyordum. Bunu 4-5 saat arayla iki kez yaptım 10 saat falan ağrı duymadım(sonra da dişçideydim zaten).


  • noluyo yaa  (02.02.16 22:52:21 ~ 22:52:45) 
Jetokain bul


  • Erensq06  (02.02.16 23:31:03) 
sirke falan ne arkadaşım yapmayıni diş ağrısını geçireym diye diş etlerinden olacaksın sirke asittir. güzel kardeşim git bir diş doktoruna. belki dişeti apsesi oluştu kanal tedavisine gerek yok. nöbetle çalışan özeller de var git birine.

bu durumlarda en etkilisi arveles aklınızda olsun
  • lushdiamond  (03.02.16 18:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.