[]

Telefon onerisi

Telefonu yenileme zamanim geldi artik. Cok da anlamam telefonlardan.
Kriterlerim,
-sarji uzun sure dayansin.
-iyi bir kamerasi olsun, tabi on kamerasi da olmali,
-fm radyosu kesin olmali,
-kasasi nispeten saglam olursa iyi olur.
-fiay araligim 1000 1200 tl.

Ve bu 4.5 g nedir 3gnin level up hali mi?4.5 g ozeligine dikat etmeliyi miyim telefon alirken?

Onerilerinizi bekliyorum.

 
  • re noreno  (02.02.16 15:12:11) 
z2 yazmak için gelmiştim. tam dediğiniz gibi bir telefon.

-şarjı bir günü çooook rahat çıkarıyor
-kamerası piyasada en iyilerden
-radyosu var
-kasası sağlam

4.5g özelliğine bakmaya "bence" gerek yok. o kadar hıza ihtiyacımız yakın gelecekte olmayacak.
  • fakyoras  (02.02.16 15:43:19 ~ 15:43:47) 
ben de z3 compact diye dusundum, bir bakin sarji uzun gidiyor, kamerasi iyi, en onemlisi fm radyosu var ki pek cok telefon artik bunu koymuyor, kasa konusunda kilifla kullanirsaniz sorun olmaz diye dusunuyorum ama bazi sikayetler var internette ekranin bir kosesinin kendiliginden ayrilabildigine dair, fiyati bu aralar o civarlara dustu galiba. bir yerde elinize alin inceleyin. en son oyle karar verin. ozellikle yeni jenerasyon telefonlarin hayvani boyutlarindan sonra buna bakinca insan bir rahatliyor acikcasi.


  • mavicorap  (02.02.16 19:09:48) 
ya bu sony'e kefil misiniz ben de bir zamandır telefon bakıyordum..
iki tane alsak da indirimli olsa :)

  • omonia  (02.02.16 19:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.