[]

acilci hocanin doner derdi

Lanet olasi tip fakultemde son sinif ogrencisiyim ve acil rotasyonundayim.2 hoca var ve tek dertleri para.zaten azicik yatak var ve cevrede tek anjio yapilan yer falan burasi yani aslinda acil hastalarin buraya gelmesi gerekiyor ama anabilim dali baskanimiz ve onun altindaki yard doc hocamiz acik acik ta soyluyorlar donerleri artsin diye her hastaya dosya aciyorlar yani soyle bir hasta geliyor diyorki kardiyoloji poliklinige nasi gidebilirim dur diyor once biz bakalim dosya aciyor.anlatabildim sanirim.mumkun olsa bize falan dosya actirtcak herkese actirtiyor.gereksiz herkese.

Devlete zarar.millete zarar.yokmu bunu anlatabilecegim bi mecra maliye falan tanidigi bi el atabilcek arkadaslar hasta umrunda degil.mesela bi oda var 2 yatak var kitlemis orayi sadece kendi tanidiklarina aciyor.onyn disinda sen ben ölsek o oda acilmiyor.

Sabimi aradim.biz universite hocalariyla ilgilenmiyoruz dediler.

 
Türk Sağlık Sistemine hoşgeldin.


  • alcapon  (02.02.16 10:30:02) 
dosya acmak bir suc degil ki. olmasi gereken o. kardiyolojiye nasil gidebilirim diyene tabi ki acilmaz dosya ama herhangi bir tibbi islemi dosya acmadan yapmak suc olur esas. sorulacak tibbi soruya cevap vermek icin bile dosya acsa suc isnat edemezsin. tibbi danismanliktir o.

isin ozu size zor geliyor muhtemelen angarya geliyor ama yapilabilecek bir sey yok.
  • fayfim  (02.02.16 10:35:00) 
@fayfim

sanırım arkadaşın demek istediği o değil. ben şahsen 'başı ağrıyana bile dosya açıyor, alakasız kendi branşıyla ilgili olmayan hastaya bile açıyor' şeklinde anladım. bildiğimden değil de yanlış anlamadıysam dosya açmanın bi maliyeti var
  • KidLazer  (02.02.16 11:00:53) 
acilcinin bransi olmaz. acile gelen her hasta onun bransidir, kapi hekimidir acilci. bakar, ilk müdahalesini yapar, gerekirse yönlendirir. üniversite aciline grip gelmesi olmasi gereken bir durum degil tabi ki. Veya aslinda poliklinige gitmesi gereken herhangi bir durumun acilden giris yapmasi da Uygun degil. ama hocanin bunlara da acilden bakilmasini talep etmesi de uzerine gidilebilecek bir sey degil. kizamazsin adama acile gelen vatandasi geri dondermedi, dosya acti diye. basi agriyor diye acile gelen adama dosya acilmamasi olur yanlis olan mesela. 10 kisinin 9unda bir sey yoktur ama 10.sunda menenjit cikar, dava acalar sana.


  • fayfim  (02.02.16 11:13:46 ~ 11:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.