[]

Kız evi sorunsalı 2 , mobydick dertli

3 kişi bir evde kalıyoruz. Ev arkadaşımın biri ile 1.5 ay önce ikimizin arasında olan bir tartışma yaşadık adına burcu diyelim. Diğerine de esra.

Burcu benle tartışma yaşadıktan sonra selam bile vermemeye almamaya başladı, ki haksız yere fazla yüklenen o olmasına rağmen.

İşin komik yanı esra'ya da selam vermemeye başladı. Esra iyi geceler diyor cevap vermeyi bırak yüzüne bile bakmadan 10 cm yanından geçiyor gidiyor fln.

10 gun önce esranın doğumgünü vesilesi ile barıştılar.

Ama sanki esraya o saygısızlığı yapmamış gibi herşey aynı! Esra işten eve geliyor 4-5 saat boş muhabbet erkek muhabbeti vs kıyafetlerini çıkarmadan. Burcunun muhabbeti iyidir güldürür.

Odamda gece gündüz kahkaha sesleri. Ne yapmalıyım, kendime nasıl bir psikolojik destek vereyim? İnsanlar omurgasız olmuş. Sana selam dahi vermeyen, selamına cevap vermeyen biri ile nasil bir saatte eski kanka oluyorsun anlamıyorum. Hadi 1 haftada ol bir ayda ol. Anlamıyorum aklım almıyor:D

Dipnot:Ben esra 1 saatte eskisi gibi kanka olunca cok şaşırdım. Tepkilerim dürüstdür. Esraya açık açık azıcık kibarı ile ama hala sert selam sabah benim raconumda bir saygı meselesidir sana bunu bile yapmayan biri ile nasıl bir saatte eski kanka olursun dedim. Cevap veriyorduk dedi, ki tam bir palavra.

Dipnot 2: ikisi konuşmuyorken bizim omurgasız esra benle kanka gibiydi. Bana sen olmasan neler yapacaktım iyiki varsin vs vs neler demiyordu hergün.

Dipnot 3: düşman olsunlar manasını nasil çıkardınız bilmiyorum ama benim bahsettiğim bir saatte kanka olmaları idi. Ki sana bir ay boyunca selam dahi vermeyen biri ile oliyorsun bunu. Herşeyin bir süresi vardır yavaş yavaş olur demi. Zamanla açılır işler. 1 saatte eskisi gibi olmamali kendine saygısı olanın.

 
Sen kıskanmışsın biraz.


  • angelus  (01.02.16 22:40:44) 
Aynı evde sonsuza dek düşman mı kalacaklar, normal olanı yapmışlar.


  • neferkitty  (01.02.16 22:40:50) 
Herkes selam bile vermedi diye ölümüne kin beslemek zorunda değil ki. Açıklamasını yapmıştır Esra'ya, sorun çözülmüştür.


  • yorke  (01.02.16 22:45:43) 
kavgada atılan yumrukların sayısı tutulmazmış. kavgalıyken bi sürü bişi demişler filan ama barışıp hepsini geride bırakmışlar ne güzel, sen de üstünde durma, muhabbete dal gitsin.


  • rencber  (01.02.16 23:00:59) 
3 kisi olunca böyle olabiliyo, takma bence, belli sınırlarda arkadaslıgını sürdür, zamanı geIince gerekeni yaparsın


  • balpolen  (01.02.16 23:05:54) 
işte kadınlar bu yüzden çekilmezler anasını satayım.


hafızaya bak. o ona onu demiş, sonra şurada gülmüş, zamanında şunları demiş. sanane amk? sen kime nasıl istiyorsan öyle davran gerisinde seni ilgilendiren ne var ki? karakterinde bir yamukluk var diyorsan da bas git evden. omurgasız dediğin arkadaşınla beraber aynı evde kalıyorsan kim omurgasız o da ayrı bi hikaye ya neyse.


yeminle bu kadar detayı aklınızda tutup da nasıl kafayı yemiyorsunuz aklım almıyor. şu düşündüklerinin, hafızanda biriktirdiklerinin yarısını ben yapsam çoktan tımarhanede koridor paspaslıyordum.
  • syozkn  (01.02.16 23:19:22) 
Boşver onları. Omurgasız hepsi.
Az biraz tutarlı olur insan.

Eğer ikili ilişkide bir sorun varsa, en az bir taraf değişmeden bu sorun çözülmez. Bu yüzden maalesef ikisi de omurgasız. "Hiçbir şey" olmamış gibi nasıl devam ediyorlar. Öeh.
  • serafettinn  (02.02.16 00:09:25 ~ 00:10:55) 
Aynı evde yaşıyorsunuz sürekli böyle küs mü geçecekti zaman?
Hani madem çok rahatsızsın bu insanlardan yeni ev bul kendine ne biliyim ben de kadınım ben de 2 farklı bünyeyle aynı evi paylaşıyorum gülüyoruz eğleniyoruz ama benimle yakın diil onunla kanka gibi ilkokul beş seviyesinde düşünmedim hiç :D özeleştiri gerekli

  • lithu  (02.02.16 00:34:28) 
ben de hep böyle keskin olmuşumdur.
kaypaklar kanka olmaya devam etti. ben tavrımı bozmadım.
pişman değilim. zaten okul bitince herkes bir yere dağılacaktı. öyle de oldu.
  • jrixy  (02.02.16 01:03:50) 
3 kişi evde kalmanın tipik sorunudur gruplaşma.

artık senin için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, yakın süreçte evden gönderilme sürecin başlayacak. onun için kalacak yer bakmaya başlasan iyi olur. artık onlar ölümüne kanka, sen ise ara bozmaya çalışan kıskanç eski kanka..
  • ada meltemi  (02.02.16 01:54:19) 
Benim demek istedigim onların kanka olmasına sinirlenme değil. Bana özelestiri diyenler paragraf okuma anlam çıkarmalarını kontrol ettirse iyi olur. Senenin başıdan beri onlar daha sıkı zaten, bir kere buraya onlar kanka ben 3.yum diye duyuru açma gereği duydum mu?

Sorunu tekrar anlatıyorum. Benimle tartışan ev arkadaşım anlamsız bir şekilde arasının iyi olduğu kıza da selam vermemeye selamını almamaya başladı, normal sohbet muhabbetten bahsetmiyorum bile. Kızın anlamsız bir şekilde bir ay yüzüne bile bakmadı.

Ben bu durum cok şaşırdım çünkü sorunu benimle idi. Bu süreçte diğer kız benleiyi oldu haklı olarak.

Ama doğumgünü vesilesi ile barıştılar. Ve ertesi gün akşam sabaha kadar kahkahalar. Kusura bakmayın ama istedikleri gibi kanka olsunlar bana ne. Ama bana biri bir ay boyunca selam dahi vermezse selam naber dediğimde suratıma bile bakmadan yanımdan çekip giderse ağzı ile kuş tutsa 2 günde eski haline dönemez benimle. Ama ikisi arasında olan tam olarak bu. Benim anlatmak istediğim 3. Kişinin burdaki kendine saygısız duruşu idi.

1 ay boyunca samimiyetine kişiliğine güvendiğim kişinin bu haysiyetsiz duruşu idi. Yoksa bana ne. Diğerine de tavrımı koydum. Bukadar kaypak biri ile eskisi gibi sıkı olmam ben.

Hala sorunu kıskançlığım sanan varsa beri gelsin. Edebiyat notumu hazırladım zira.
  • mobydick  (03.02.16 18:25:53 ~ 18:32:52) 
Duyurunun üzerinden 2 ay geçmiş. Evde olanlari yazıyorum ki hakkimdaki yanlış anlaşılmalar fark edilsin.

Benim konuşmadığım kız ile esra bu süreçte inişli çıkışlı bir ilişki yaşadılar. Şuan 2. Kere konuşmuyorlar. Esra gectigimiz aylarda diğer kiza olabildiği kadar alttn aldi ama diger kiz artık pes dedirtti.

anlatıyorum;

Esra 3. Kizin isyerinden bircocukla sevgili oldu. Ama 3.kizin isyerindeki bu cocukla(da) arasi açık. 3.kiz erkek arkadasini eve getirirken haber vermesini o gunlerde kendisinin eve gelmeyecegini baskasinda kalacagini cocugun yuzunu gormek istemedigini soyledi. Esra buna bile tamam dedi kirilmasin diye. Ki bunu soyleyis tarzi da hic hos degil. Cocuk gelecekse arkadaşında kalacakmis fln. Vicdan yaptırıyor. Kendisi sevgilisi gelince kac gun kalacagini bile soylemiyor.

Herneyse en sonunda yine o hafta 3. Kiz esraya o cocukla görüştüğün her dk senden soğuyorum dedi ve esra pes dedi. Ogunden beri de konuşmuyorlar.

Esra artik onunla asla eskisi gibi olmazmis gibime geliyor cunku bunca alttan almasini bile tasirdi. Onun nasıl biri olduğunu anladığı ve artik bu durumdan bikkinlik geldigi icin bildiginiz bana farkli bir yakin davranıyor eskisinden cok farkli, acik acik cok sıkıldım artik bu hallerinden gibi eskiden demedigi yakinmalarda bulunuyor. Kisiligime ovgulerde bulunup kacirdigi ya da kirdigi zamanlari telafi etmek istercesine bana iyi davraniyor. Cunku hos sohbet ugruna ben ders fln calistigim icin genelde diger kizi onceligine alip butun kaprislerini cekip beni 2.plana atiyordu onca zaman.

Ha buarada evi dagitmak uzerine konustuk buhafta esra ile ve ben yazin memleketime donuyorum en basindan biliyorlardi, belki yazdan sonra olmayacagim icin en basta 3.plana atilma sebebim de bu idi. bu planimin devam ettigini soyledim. O da artik cok bunaldigini diger ev arkadasimin surekli taviz istemesinden sıkıldığını ev nakacagini söyledi. Hala iyiyiz.

Yeni yorumlarinizi merak ediyorum..
  • mobydick  (17.04.16 23:34:33) 
Öncelikle 3. kıza uyuz oldum. Abidik gubidik bir insanmış.
Bu ortamlarda küsüp barışmalar bir başladı mı devamı hep geliyor. Esranın önceden yaptığı hataların farkına varıp, senin kıymetini anladığı doğru olabilir de yarın 3. kızla barışırsa dengeler eskisine dönebilir bence
Bir iki ay sonra zaten üçünüz de kendi yoluna gidecek belli ki, boşver kafa yorduğuna değmez ya. Yap bi çay, için esrayla
  • naberabi  (17.04.16 23:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.