[]

cilt temizlik ürünleri kullanımı

Şampuan, duş jeli, sabun, yüz temizleyiciyi uygulayıp bekletiyor musunuz, yoksa hemen sonra köpüğü bolken mi yıkıyorsunuz? Bekletince köpüğü gidiyor, tam temizlenmemiş gibi oluyor. Beklemeden suya tutunca yüzeysel temizlenmiş gibi oluyor. İki durumda da rahatsız oluyorum.
Siz ne yapıyorsunuz? Ne yapmalı?



 
Şampuan-elimle 1-2 dk masaj yapıp yıkıyorum
Yüz yıkama jeli-elimle yüzümün her yerine yayıp bekletmeden duruluyorum

  • archery  (01.02.16 21:22:22) 
Şampuanla saçıma masaj yapıp bol köpürterek yıkıyorum. En az 3 kere yapıyorum.
Yüzümü ise neutrogena temizleyici jel ile yıkayıp, ardın eubos ile 2.evrede yıkıyorum, ardından bazen tonik kullanıyorum.

  • dilem  (01.02.16 21:27:36) 
Köpüğün gitmesi temiz olup olmamasıyla alakalı değil yaş kaç merak ettim. Zaman bakımından haklısın erken yıkamak bazen gerektiği kadar temiz olma noktasında sorun olabiliyor ama bu tarz kimyasal ürünlerin cilt saç gibi önemli yerlerde fazlaca beklemesi de sağlık açısından zararlı.
Kullanım şeklini yazar ürünün arkasında kutusunda bi yerinde oraya göre takıl.
Çok da kafana takma bence :)
  • cahs  (01.02.16 21:30:10) 
bunların hepsi kimyasal maalesef. bu yüzden çok bekletmemekte fayda var.
ben neredeyse her gün banyo yapıyorum. 1 kere şampuanlıyorum ve güzelce köpürtüp duruluyorum hemen. yüzüm için de aynı şekilde. hemen yıkıyorum.

  • jrixy  (02.02.16 01:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.