[]

cem adrian neden böyle demiş sizce?

bu adamı gerçekten çok severim ve beğenirim. ancak şu dediklerini kafamda bir yere oturtamadım. neden böyle demiş sizce veya sebebini bilen var mı?

twitter.com


 
ben de bu adamı gerçekten sevmiyorum ve söylediklerine tamamen katılıyorum. ne kadar güzel konuşmuş. sevmeye başladım şimdi.


  • hpkhga  (01.02.16 19:26:54) 
O ses Türkiye ve benzeri yarışmaları eleştirmiş işte.


  • tiny penny  (01.02.16 19:27:17) 
güzel demiş?

o ses türkiye sonuçta bi yetenek yarışması değil reality show. geçen sezondan kaç kişiyi hatırlıyorsun ki? tüketilip unutuluyorlar
  • la noix  (01.02.16 19:27:25) 
yok bi şey mi oldu da yani? kaç yıldır devam eden müzik hariç her şeyin ön planda tutulduğu bir yarışmaya neden şimdi bi anda tepki gösterme gereği duymuş ki?

edit: ha bi de, sanki oraya çıkan insanlar çok büyük umutlarla çıkmış gibi şey etmiş de ben öyle olduğunu sanmıyorum açıkçası.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.02.16 19:43:16 ~ 19:45:14) 
Ya doğru demiş ama dünyada kimse kimsenin umurunda değil ki. Evet, para kazanmak için yapılan, belki haksızlıklarla bile yapılan, acun gibi bi tipin ve beyinsiz şakşakçı seyircileri için yapılan bişey. Ama oraya katılmak, şarkı söylemek isteyenler oluyor elenenler de. Yani kendileri katılmak istiyorlar.
Hani tutup da "burada kimse katılanları umursamıyor" deyince, ne diyeceğimi bilemedim. nerede, kim başka birini umursuyor ki?

  • neynep  (01.02.16 19:56:42) 
yahu adam duyarlı birisi. o cümlelerden herkesin bir şey anlaması beklenmemeli. sanırım sen de bu yüzden garipsemişsin.

bugün tepki vermesi dün sustuğu anlamına gelmez.

müziğini dinlemiyorum ama doğru söylemiş. sevdim. böyleleri lazım dünyaya. ne güzel insanmış.

bu arada yazısının altına yorum yapan malakların elinden akıllı telefonlarını almak lazım. millet iyice sosyal medya salağı olmuş.
  • kupigometa  (01.02.16 20:03:33 ~ 20:04:05) 
Hala denk gelince dinlediğim ve kendisine karşı nötr olduğum birisi. Ama niye böyle gereksiz bir çıkış yapmış anlam veremedim. Tabi ki herkes kaybetmeyi olgunlukla karşılayacak kadar olumlu psikolojiye sahip değil ama sağlam hayalleri olan insanlar için kaybetseler bile bu yarışma kendini göstermek için iyi bir fırsat. Örneğin irem derici birinci olmadı ama yarışmadan sonra aldı, yürüdü, şarkıcı oldu. Kaldı ki bu yarışmada kazanmak da var kaybetmek de. Herkes bunu bilip katılıyor,kurallar sonradan değişmiyor, degil mi? Bağzı konularda böyle gereksiz hassasiyet gösterenlere de ayrı hastayım.


  • olutaklidi  (01.02.16 20:13:42) 
Yarismada elenen bir yarismaci issiz oldugunu ve yardim istedigini belirtince acun hoslanmamis sanirim. Belki onun uzerine yazmistir.


  • antikitleruhlu  (01.02.16 21:59:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.