[]

acun'un yaptığı işlerden nefret etmek

ya ben bu adamın yaptığı hiçbir işi sevmiyorum. Survivorlar, o ses türkiyeler, yetenek sizsinizler falan. hele o jüri üyeleri. murat bozlar, hadiseler, ebru gündeşler falan off. cidden aşırı yapmacık ve sinir bozucu geliyor bana bunlar. milletin ayıla bayıla izlediğini görünce hayret ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?




 
ben de sevmiyorum.


  • hpkhga  (01.02.16 17:36:43) 
izlemiyorum, tek yaşıyorum zaten TV izleme alışkanlığım yok ve genelde kendi evimdeyim.
senede 2-3 kere ancak denk geliyor -arkadaşlarım da izlemiyor çünkü :) sadece belli akraba ortamlarında izleniyor ona da katlanıyorum.

millet AVMleri de tıka basa dolduruyor, facebook'a habire kocişimle qahve qeyyfi fotoları da atıyor. bu ülkede yaşıyoruz yapacak bişey yok ki.hayatım çok izole olmasına karşın yine de memleketin gerçeğinin bu olduğundan da kopmuyorum. hayret etmiyorum yani, üzülüyorum, sıkılıyorum ama hayret edecek bişey yok.
  • niye ama  (01.02.16 17:40:59) 
Sevmiyorum ben de ama üzerine de düşünmüyorum, sen de izleme geç işte canını niye sıkıyorsun :) bırak izleyen izlesin, napıcaksın. Genel halka hitap eden şeyler bunlar. Sen ben azınlığız yani. Bu programları seven insanlar çoğunluk.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.02.16 17:56:28) 
ben seviyorum.

evimde tv yok. hemde bi 10+ yıldır yok.

ama misafirliğe filan gidince gördüm. programları 2-3 defa izledim. başından sonuna kadar da değil.

-survivor pek sevmedim ama biraz izlemiştim.
-yeteneksiz siniz ilginç tipler çıkıyordu biraz sıkıldım
-kıyafet yarışması da hoşuma gitti. çok amacını çözemedim ama bence izleniyordu, bu daha güzel şu daha kötü diye
-bir tane daha yarışma vardı. onu anlamadım. adını da bilmiyorum. gece kamerasından çekiyorlardı bir yeri.

başka ne var bilmiyorum ama iyi bence. ha sürekli izlenir mi. bilmiyorum.
  • stevie  (01.02.16 18:08:47) 
En son 2010'da, yeni yıla girerken kutulu yarışmayı izlemiştik ailecek. Bana da çok sinir bozucu geliyor. Acun'un temsil ettiği mantalitenin çok karşısında bir yerlerdeyim. Ben kimim de laf edeyim tabii; izleyen insanlara karşı bir kötü düşüncem de yok ama içten içe hor görüyorum Acun'u. Ürünleri de kendisini yansıtıyor. Aslında belki o kutu yarışması güzel bir şey olabilirdi, en fazla yarım saat sürebilecek bir yarışmaydı. Yarışmacıların acındırmaları, entrikaları, vb. ile izleyemeyeceğim haldeydi. Zaman kaybı için gereksiz şeylerle uğraşıyorum herkes gibi ama Acun'un ürünlerini zaman geçirgecinden öte "varlığı zararlı" olarak görüyorum. Doğru değil veya olmak zorunda değil ama gerçekten kanal sahibi Acun, tiksinerek baktığım az insandan biri.


  • aychovsky  (01.02.16 18:10:48 ~ 18:14:02) 
ben nefret ediyorum izleyenleri de sevmiyorum.


  • follow rivers  (01.02.16 18:12:46) 
Televizyon artik alt ve orta alt kesim egitim kesimin tercihi. CNBC ve e2 kapandi iste cunku egitimli kitleye hitap ediyordu.


  • Traveller  (01.02.16 18:29:36) 
Nefret kare nefret


  • [silinmiş]  (01.02.16 18:31:37) 
ben televizyon izlemiyorum, sadece ses yarışmasını seyrediyorum arada, sürekli ve düzenli olmasa da.. (acun kafasında insanı desteklemek mi oluyor bu, o konuda huzursuzum, kararsızım açıkçası)

Ama onun dışında genel aktivite olarak bunları seyreden avm tipi alt kesim insanına hitap ediyor çoğunlukla. tiksinmek normal, bi açıdan bakınca. Evlilik programı diye bişi var bu ülkede, oradaki tipler ile dağda hayvan tecavüzcüsü tipler arası spektrum, öyle düşün.
  • neynep  (01.02.16 18:43:41 ~ 19:58:28) 
survivor bi qra bakardim. artik ona da bakmiyorum. samimiyetsiz geliyor +1


  • alpkartal  (01.02.16 19:37:08) 
Ben de yapimlarini sevmememe ve izlememe ragmen, adami takdir ediyorum. Kimseye zorla bir sey izletmiyor, tv sektorundeki eksiklikleri gorup, halkin ilgi alaniyla birlestirerek deli paralar kazaniyor. Yarismalari sayesinde insanlar en azkndan kendi kucuk sosyal cevrelerinin disinda baska insanlari da goruyor. Acun bu tur yarismalar yapmasa, hedef kitlesi insanlar, kurtlar vadisi gibi siddeti korukleyen dizileri izleyip duracakti.


Benzer olarak evlilik programlarini da cok olumlu buluyorum; en azindan halkimiza, bosanip tekrar evlenmenin namussuzluk degil de, siradan bir eylem oldugunu anlatabildiler.
  • scars dont fade  (01.02.16 19:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.