[]

TV8 Programları İzleyen Kitle Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Elimizde bir kişi var misal, bu kişi O Ses Türkiye, Survivor filan çok sıkı takip ediyor. Yorumlar yapıyor ediyor. Tam bir Acun izleyicisi.
Programda çıkan kişileri araştırıyor, takım tutar gibi tutuyor, elenmeler hakkında tahminler yapıyor. Tuttu mu seviniyor filan.

Ne düşünüyorsunuz bu insan(lar) hakkında ve neden? Hor görüyor musunuz?

 
hor görüyorum. denk geldikçe de umumiyetle aşağılıyorum.

not: beyaz futbol ve evleneceksen gel'i bir dönem kaçırmazdım.
  • zgrydn  (01.02.16 16:59:56 ~ 21:02:26) 
denk buluyorum.
hor görmüyorum ama pek sallamıyorum.
hele o izlemediğim programlar hakkında onlarla hiç konuşmuyorum.
bu arada seni linç edecekler.
  • seyduna6687  (01.02.16 17:04:35) 
@zgrydn +1

disa pek vurmadigim ama ic dünyamda asagiladigim cok insan var.

belli bir yas araligina ama kiyamiyorum. ev isi yaparken acip seyredecek bir sey yok mesela cogu kesim icin. ailemi youtube, dizi siteleri, film siteleriyle tanistirdim. seneler evvel bbg, gelinim olur musun vs seyreden kadin, nuri bilge izleyip, bos vakitlerinde kitap okuyup, müzik dinliyor.

bosluktan oluyor o. bazi kisileri anlayabiliyorum, onlari asagilamiyorum.
  • aynadakiyabanci  (01.02.16 17:15:45) 
Bu sitede bulunan ben dahil herkes Kraliçe Elizabeth soyundan geldiğimiz için hepimiz hor görüyoruz.


  • angelus  (01.02.16 17:23:58) 
bölümü 25 bin saat süren, ajitasyondan, kavga gürültüden geçilmeyen türk dizilerinden yeğ buluyorum bu programları. günümüzün televizyon dünyasında bu diziler dışında hiçbir şey yok ve eğlence arayışındaki insanlar mecbur bu programlara yöneliyor. siz hep belgesel ya da tartışma programı izleyen kesim anlayamazsınız :)


  • devilred  (01.02.16 17:24:13) 
İnsan kendini hor görür mü hiç hdjdkd ne kadar saçma salak program varsa izliyorum güne müge anlıyla başlıyorum sonra sırasıyla kısmetse olur, esra erol, o ses diye gidiyor.


  • anarsika  (01.02.16 17:24:31) 
bu tip şeyleri izledi diye kimseyi hor görmem... herkesin zevkleri renkleri tartışılmaz.
bir de izleyiş amacı da önemli. dün kınayanlar bakıyorum bugün kendileri yapıyorlar...
kurtlar vadisine laf eden adamların konu behzat ç olunca nasıl da fanatik olduklarını gördük..
  • gotic  (01.02.16 17:27:01) 
Az önce buna benzer konu açtım:) açıkçası pek iyi gözle bakmam.


  • nothing in my way  (01.02.16 17:47:09) 
fakirlerin en basit eğlencesi tv, zenginlerin en basit eğlencesi fakirleri hor görmek.


  • kaledekiyalnizlik  (01.02.16 17:52:33) 
Egitimsizler bunu goruyorum. Egitimlilerse de vizyonsuzlar - tele-vizyon'da ne varsa vizyonlari o oluyor.


  • Traveller  (01.02.16 18:31:22) 
Biz de normalde hiç izlemezdik. Ama şu sıralar evde home-office çalışıyoruz ve tv arka fonda gündüz radyo kısmında oluyor, aksamları o ses türkiye'yi de izlediğimiz oluyor.. İzlerken de sürekli acunu eleştiriyorum, başarısını hazmedemiyorum :) bizimkisi dönemsel, ama bütün gün tv8 çok beyin yıkayıcı... İnsanların diğer kanalları açıp şehit haberlerinden bunalıma girdikleri için de tv8 izlediklerini biliyorum mesela. Öyle böyle izletiyor işte adam, halkın dilinden anlıyor dediklerinden. Bi de programa insanları duygusal yönden yakalayan konukları çıkarıyor, geçen özgecanın ailesi geldi mesela..


  • icanttellyouwhyiambreakingdown  (01.02.16 23:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.