[]

thy kabinine elektro gitar alınıyor mu?

Selamlar. Samsun-İstanbul arası THY ile uçuşum var lakin türk hava yollarının sitesinde yazana göre elektro gitarı kabine sokmam çok mümkün görünmüyor ekstra koltuk almak gerekiyor sanırım.

"Müzik aletinizin büyüklüğü kabin bagajı ölçülerini (23x40x55 cm) aşmıyorsa müzik aletinizi yanınızda kabin bagajı olarak taşıyabilirsiniz.
Müzik aletinizin büyüklüğü kabin bagajı ölçülerini (23x40x55 cm) aşıyorsa enstrümanınızın kabinde taşınabilmesi için ekstra bir koltuk satın almanız gerekmektedir. Bunun için müzik aletinin ağırlığının 75 kg’ı aşmaması ve en fazla 50x50x67 cm boyutlarında olması da gerekmektedir. Daha büyük olan müzik aletleri kargo bölümünde taşınmaktadır."

böyle bir ibare var. Hardcase olmadığından bagaja verme gibi bir ihtimalim de yok. Buna rağmen kabin içinde gitar taşıyan var mıdır bu işin yolu çözümü nedir?

 
thy'de habin görevlisi arkadaşım var. ben de almanyadan gelirken ona sormuştum nasıl oluyo bu iş diye "ben bugüne kadar ekstra koltuk satın alanı görmedim. girince rica edersin ya askı kabinine koyarlar yer varsa, yoksa da boş bi koltuğa sabitlerler" demişti.

keza öyle de oldu. almanyadan gelirken askıya vermiştim dönüşte de business class'a sabitlenmiş olarak geldi namussuz. benim götüm görmedi daha bugüne kadar business ama gitarım gördü sdfs
  • KidLazer  (01.02.16 17:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.