[]

kepeğe karşı etkili şampuan

son 1 aydır saçımda inanılmaz bi kepeklenme oldu. olaylar şöyle gelişti, son 3 yıldır saçımda ufak ufak dökülmeler başlamıştı. ben de tavsiye üzerine bioblas'ın kepeğe karşı ve saç dökülmesine karşı etkili mavili şampuanını kullanmaya başladım dökülmeyi düzeltir belki diye. dökülmeyi düzeltmesini bırak, üstüne bi de kepek yaptı. açıkcası kepek için hangi şampuanı kullansam bilmiyorum.

bugün de eczanede saç analizi yaptırdım, saç derimi kepek kaplamış. baya gözümle gördüm. bu saçın çıktığı yeri tıkamış etmiş. eczacı "prozinc salicade" diye bi saç bakım şampuanı verdi. normal günlük kullandığımız şampuanlardan değil. saç bakım olarak geçiyomuş. haftada da 2 kez kullanılcakmış. onu aldım.

bunun harici bu haftanın 2 günü kullanılan saç bakım şampuanın dışında, günaşırı duş alırken kullandığım şampuan olarak market ürünlerini kullanmayın dedi, bunun için de 40 liralık bi şampuan daha veriyodu ki dedim "dur lan bi soriym soruşturiym nedir ne değildir"

şimdi bu kepeğe karşı etkili şampuan olarak gidip o 40 liralık yine "prozinc" ürünü olan şampuanı mı alsam, yoksa "yok kardeş gerek yok bu saç bakım şampuanının yanında kepek düzeltici olarak git hed en şoldırsın şusunu al geçiriyo bi sıkıntı da çıkarmıyo" mu dersiniz?

 
6.75 tl'ye Zetion alsaydınız keşke eczaneden. Başka bir şeye gerek yoktu.


  • kaymaktutmayansicaksut  (01.02.16 15:38:56 ~ 15:39:59) 
Pirdolin


  • neferkitty  (01.02.16 15:40:31) 
Ben prozinc plus kullanıyorum şampuan olarak. Sadece kepek değil genel olarak memnunum, saç dökülmesi konusunda da etkili. Kepek için de benim kullandığım en etkili şampuan ketoral medikal şampuan. Marketlerde falan satılan şampuanların hiçbirisinin götüremediği kepek sorunumu ketoral 1-2 haftada halleder. Ama bunun da sıkıntısı kepeğin kökenini bulmadıkça şampuanı bıraktıktan sonra yine aynı sıkıntı yaşanıyor.

Eczacılar da klasik bakkal mantığıyla her türlü ürünü itelerler. Hangisinden çok kar ederse onu önerir. Zaten eczacıların en çok para kazandığı şey ilaç dışındaki ürünler.
  • Abdurrahman  (01.02.16 15:42:38 ~ 15:44:01) 
bende prozinc kullananlardanım.

tavsiye ederim.
  • all girls dream  (01.02.16 15:43:39) 
Prozinc plus kepeği götürmüyor. Daha doğrusu yağlı saç derisinde oluşan sıkıntıları çözmüyor (size verdiği ürün çözüyor olabilir). Ama diğer şampuanlara göre bu oluşumun daha geç olduğunu gözlemledim. Bu sıkıntıyı yaşadığımda ketorala geçiyorum, 1-2 haftada çözüyor, sonra bırakıp Prozince dönüyorum. Prozinc plus kullanma sebebim saç dökülmesi probleminde iyi olması.


  • Abdurrahman  (01.02.16 15:50:20 ~ 15:51:17) 
Nokta atisi yapiyorum, head and shoulders critical strength veya vichy dercos yesil kutulu olan.


  • halitkin  (01.02.16 15:51:16) 
eczaneden bi şampuan aldım adını unuttum. işe yaramadı. gittim hed en şoldırs aldım kepek sıfırlandı.


  • cekilmis gayfe  (01.02.16 15:52:38) 
Kronik kepek sorunum var, yıllardır ne denediysem ya fayda etmedi (clear, head&shoulders vb. market ürünleri) ya da geçici çözüm oldu (ketoral, zetion vb. eczane ürünleri)

Yaklaşık 1 aydır Otacı'nın dökülmeye karşı etkili şampuanını kullanıyorum. Kepeğimi bitirdi. İlk yıkamadan fark ediyorsun, saçlar daha bir yumuşak ve ferah oluyor. Muhtemelen market ürünlerine göre daha doğal. Kepek ve kaşınma sorunumu bitirdi. Tavsiye ederim.
  • Lethe  (01.02.16 15:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.