[]

kredi kartı kapatmak

Selam,

yapı kredide kredi kartım var, 400tl bekleyen taksidim var. eft ile kredi kartına 400tl göndersem sonra kredi kartını kapatabilirim sıkıntısız bir şekilde di mi ? yoksa beklemem gerekiyor mu taksit zamanlarını?

not: borç varken de kredi kartının kapatılabildiğini biliyorum. borçsuz bir şekilde kapatmak, sonra uğraşmamak istiyorum.

 
400 lira gönderdiğinizde sadece fazladan ödeme yapmış olacaksınız, her ekstre döneminde dönem borcu bu fazlalıktan kesilecek.

Yanlış bilmiyorsam eğer borcunuzu kapatmak istiyorsanız bankayı arayıp tüm borcunuzu gelecek ekstre dönemine çıkartılmasını isteyeceksiniz sanırım.

400 lirayı gönderip kapatırsanız borç kendi kendine düşebilir ama düşmezse veya 1-2 kuruş fazla yatırmadan dolayı kart açık kalabiliyor sanırım, bu durumda asıl sorun bunun takibini yapmak için şubeye gitmeniz gerekecektir.
  • atom karincanin torunu  (01.02.16 15:10:49) 
ben geçen hafta iki karta öyle yaptım. findekste kart kapalı ve borç yok gözüküyor. ama sonradan bir şey çıkartırlar mı bilmiyorum. kart kapansa da eft yapılabiliyor karta onu öğrendim bir tek eksik yatırırsam problem çıkmasın diye :)


  • passion rules the game  (01.02.16 15:14:01) 
ben de kartımı bu durumda kapattırmıştım,
400 tl'yi yanıma nakit olarak aldım, banka şubesine gittim.
kartı kapattırdım.

ykb'ydi.
  • tavukbanalop  (01.02.16 15:14:29) 
Kartı kapatmakla borcun alakası yok

Ben kartımı kapattım. Kalan taksitlerimi ay ay ödemeye devam ettim. Mail adresime ekstre gelmeye devam ediyorsu

400 tl eft yaptığında da aynı mantık. Taksit bitene kadar bakiyenden düşer
  • efruz  (01.02.16 16:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.