[]

Hangi kanser derneğine bağış yapmalı?

Selamlar,

Geçen sene bir ferdini kanser belasından kaybeden bir aile var, sene devriyesi olduğu için bir hayır işlemek, kanserle ilgili bir derneğe bağış yapmak istiyorlar. Kanserle mücadelede iyi işler çıkardığını bizzat bildiğiniz [1] vakıflar dernekler varsa sıralayabilir misiniz?

1) Google'a 'kanser vakıf' yazıp aratıp bulduğunuz sonucu buraya yapıştırmayın mesela.

 
bence öyle yapacaklarına kanser tedavisi olan bir aileye yarfım etsinler miktsr önemli değil az çok. Ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim ve tedavi sırasında çok zorda olan insanlar gördüm. Ailenin babası tedavi görüyor aileye para gelmiyor dağılmış durumdalar.


  • oscar  (01.02.16 00:20:11) 
Devlet hastanesi çocuk onkoloji bölümlerine gidin, moral günü yapmak istediğinizi söyleyin. Sinema+ Mısır + Yemek + Küçük hediye + ufak bir tur ile çocuklar şahane bir gün geçirmiş oluyor. Belediyeler ücretsiz otobüs veriyor, toplu yemek ve sinemada pazarlık ederseniz adam başı 15-20 liraya, 30 çocuk olsa 600 liraya çocuklara moral olmuş oluyorsunuz. Gittiğiniz avm de size bir kıyak yapıp palyaço verebilir, görüşün.

P.s. işin içine para girerse, bu memlekette babanıza bile güvenmeyin derim.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (01.02.16 15:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.