[]

avm'de hangi makina iş yapar?

muhafazakar bir anadolu kentinde (büyükşehir) bir avm'ye makina koyabilme şansımız var.
halihazırda en iyi parayı kazanan makineler,
1- masaj koltuğu (aylık 12-14 bin)
2- plastik top veren makineler (10-12 bin)
3- yuvarlak sakız veren makineler (8-10 bin)
şeklinde.
bu avm'ye düşündüğümüz, kadınlar tuvaletine bir makine koyarak 1 tl'ye hijyenik ped vereceğiz.
erkek tuvaleti için benim başka yerlerde gördüğüm kondom, jöle vs. veren bir makina. ama bu kentte sıkıntı olabilir.
ayda 3-5 bin kazandırsa yeter. bu bağlamda aklınıza gelen aletler nelerdir? vereceğiniz fikirler için teşekkür ederim.

 
yanlarına yazdıgın 12-14 bin ne oluyor onu cozemedim


kadınlar icin hijyenik ped ve erkekler icin joleden pek bi para kazanamassın gibime geliyor.

ama bi oyuncakcının yanına koyacagın top makinası falan biras satısları artırabilir.
  • all girls dream  (31.01.16 16:25:40) 
şevkinizi kırmak istemem ama hiç birinin iş yapacağını sanmıyorum. hele ped kondom veren makinaları kırarlar. tanımadınız mı bizim milleti?


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (31.01.16 16:29:41 ~ 16:30:01) 
o saydıkların bence işe yaramaz. 1 liraya akıllı telefonları şarj eden makineyi, koy bence. o daha para getirir.


  • komando kani var bende  (31.01.16 16:31:35) 
@all girls dream, o makinelerin aylık cirosu. top makinesi var zaten onu koyamayız.

@dkibs, ben de iş yapmaz sanıyordum da masaj koltuğu denen uyduruk alet ayda 14 bin lira ciro yapıyormuş. bu fırsatı değerlendirmek gerek diye düşündüm.

@komando kanı, şarj üniteleri bence kullanışlı değil. telefonu takıp başında beklemek çoğu kişinin işine gelmez.
  • cekilmis gayfe  (31.01.16 16:31:44 ~ 16:33:02) 
muhafazakar bir anadolu kentinde eger tuvalet kabinlerine koyarsaniz prezervatif sizi sasirtacak derecede cok satabilir. ama malin biri gelip kirabilir de tabii.


  • bohr atom modeli  (31.01.16 16:31:50 ~ 16:32:13) 
el falı bakan makineler de baya ilgi görebilir.


  • borumu  (31.01.16 16:32:38) 
bu aletlere bakıp ben "bunlar kullanılıyor mu yea" diyorum hep. tuvalet gibi rezil bi ortamda "hijyenik" ped ne kadar hijyenik. çok zor durumda kalınca rica ediyorsun yandaki hanımefendiye. varsa çantasında veriyor. 45145 kişi o an tuvalette olduğu için biri verir yani. masaj koltuğuna da para vermeden oturuyorlar, bip bip ötüyor. top ve sakız veren makineleri bilmiyorum. ben "anneeeğğğğ tooop" derken annem kolumdan çekiştirirdi. anımız bu kadar. aklıma bir şey gelirse yazarım ama.

ay şey geldi şimdi lsdşklflskd bu migrosun kipanın falan arabaları 1 tl ya. benim hiç bozuk param olmadığından sepete mecbur kalıyorum mesela. para bozdurucu bi makine olabilir ama komisyon alamazsın tabii 5 tl'yi bozmak için...

edit: photobooth koy ve adres ver gelirim valla.
  • allineed  (31.01.16 16:33:25 ~ 17:04:08) 
5 günlük kamptan dönerken o yorgunlukla ilk mola istasyonunda 20 kisi sirayla masaj koltuguna para bayilmistik ki ucuz falan degildi merkezdekilere kiyasla. Ayni sekilde uzun yol sonucunda uyusmus bedenini canlandirmak isteyen adamlarca da bolca kullaniliyordu. Beklenmeyecek sekilde getirebilir.

Ayni sekilde comdom satacak otomatlar olmadigindan cevrede, eczaneden ya da marketten almaya cesaret edemeyen ya da meraklisi olup normalde almayacagi cesitleri denemek isteyenlerce inanilmaz tutulabilir.

Eger dinlenme tesisi gibi bir yerse ufak kozmetik seti, dandik dis fircasi, dis macunu slinde satin alindigini bolca gördüm. Apacilerin de jöle alabilecegine inaniyorum, hala kaldilarsa.

Ama bence dönemine göre en iyi para kazandiracak sey bence ya sosyal medyali bol filtreli sakali sukali bir photobooth ya da cikti ( fotograf ya da paloroid tarzi, hipster ceken) makinesidir. Ya da bu konseptte bir sey. Anlamsiz yerlerde inanilmaz rabet edildigine rastladim acikcasi. Bilmiyorum bulundugun yerde tutar mi...
  • aynadakiyabanci  (31.01.16 17:02:33) 
bu makinelerle ilgili gelir rakamlarını aldığın kişi, madem bu kadar kazançlı, neden kendi girmiyor bu işe?
anadolu kentlerinin tümünün içine edeyim, bunlar içinde birkaç hafta gezmediğin, insanıyla muhatap olmadığın sürece asla anlayamayacağın yerler. büyükşehir sakini kafasıyla idrak edemezsin. garip yerler. bir makine koyarsın, statü sembolüdür, abanırlar, bir makine koyarsın, anca masrafını çıkarır. gösteriş yapmalarına yarayacak bir şey bulamazsan, hiç girme o işlere.

  • kargn  (31.01.16 17:50:20) 
Masaj koltugu ayda 14 bin nasil kazandiriyor? Haftasonu haftaicine gore iki kat fazla is yapsa. 14000/4/9= 388 lira haftaici gunluk. Avm 13 saat acik kalsa 388/13= 30 tl yapar. Saatte 30 tl kazandirmasi icin onunde kuyruk olmasi lazim.


  • mr.goodcat  (31.01.16 18:01:20) 
@mr goodcat, tek koltuk değil.


  • cekilmis gayfe  (31.01.16 18:02:59) 
abi kuran okuyan otomat koy.

Sonra yatında paralarınla foto cektır gonder.
  • anonymice  (31.01.16 18:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.