[]

askerlik

merhaba arkadaşlar şimdi benim 31 ekime kadar muayene olmam lazım halıcıoğlu yabancı şubede son günler ya hani çok sıra olur mu kaçta gitmek makbuldur bi yardımcı olursanız çok sevinirim yaw yada zamanında muayene olmassam ne gibi sorunlarla karşılaşırım




 
bu kadar bilgiyle sana burada yardımcı olmamız mümkün mü sence?

tecil muaynesi mi gireksin? şubatdaki tertiplerle gidicek misin?

-yoklaman geldiyse, yerli/yabancı şubene gidip askerligine ilişkin herhangi bir durum bildirmezsen yoklama kaçagı durumuna düşersin. asal'ın seni mahkemeye verme gibi hakkı doğar. ister git, ister tecil kararı aldır gitme. her durumda muayne olacaksın. tabi gidiceksen eğer, teferruatlı bir saglık muaynesine girersin. anadan doğma incelerler herşeyini. tecil'de biraz daha yüzeysel'dir herşey.

31 ekim'i bekleme git bir an önce işlemini yaptır. sabah erken git. şube'nin yerine göre, onlarca kuyruk olabiliyor.
  • claimer  (27.10.09 22:31:21 ~ 09.11.09 18:13:16) 
bugun gittim (yedek subaylik icin tecil islemi)
saat 9.15 gibi oradayim. kutugum fatih oldugu icin yabanci sube'ye bagli olanlar kadar sira beklemedim. 20 dakikada evraklarim islendi. muayene gonderildim.
asil eglence orada basladi. yaklasik 2.5 saat ayakta muayane olmayi bekledim. o sirada yerli sube yabanci sube v.s. ayrimi yok.
muayane olduktan sonra tekrar subeme gidip evraklarimi islettim. bu da yaklasik 15 dk. kadar surdu. ardindan tecil belgemi ali oradan hizli adimlarla uzaklastim.
  • aksak kurbaa  (27.10.09 22:52:52) 
bugün şubeye giden bi arkadaşımla az önce konuştum da, adamın geçirdiği günü özetlemesi bile yarım saat sürdü. felaket bi kuyruk varmış.


  • her pakette once kalite  (27.10.09 23:21:12) 
beykoz a git in cin top oynuyor ve sorun çıkartmıyolar niye buraya geldin diye..


  • alchemistt  (27.10.09 23:34:59) 
Sabah 9'dan önce git.


  • jumpdafuckup  (27.10.09 23:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.