[]

Doğu anadolu ya da güneydoğu anadolu seyahati

Şu sıralar gerçi biraz karışık ama hangi şehirlere gidilir, ne görülmesi gerekir?




 
ben antepe gittim gecen ay. cok guzeldi.

subatta hataya gidiyorum, martta adana, nisanda tekrar antep. :)
  • fakyoras  (31.01.16 11:05:06) 
Elazığ-Harput ve cevresi. Keban gölü. Tunceli/Elazığ arasi Pertek gölü-Pertek kalesi ve Pertek'in icinde kalan bir kac eski camii. Sagman koyu/kalesi. Harput'tan Pertek'e direk gitmek mumkun. Kars, Ani harabeleri, Bogatepe koyu Peynir muzesi, Kars kalesi biraz daha ilerlersen Cildir golu. Hatta vaktin varsa Cildir-Aktas kapisindan Gurcistan'a gecebilirsin. Biz genelde sakin olduğu için buradan gecip gunubirlik Tiflis'teki dry bridge'e bit pazarina gidiyoruz. Tavsiye ederim. Kars yine Sarikamis.Katerina av kosku. Tabii buralara kadar gelmisken Dogu Beyazit gormeden olmaz. Diyarbakir- Sur ve civari. Karisikliga gelince anaakim medyaya yansidigi gibi degil pek. Kobani ve Lice olaylarinda Diyarbakir'daydim. Kobani'de otelimizin onunde Tomalar bekliyordu ama kaldigim bes gun boyunca pek olay olmadi. Tirlar yakildigi zaman Tunceli'deydim yine vahim bir durum yoktu. Hatta yanan tirlarin yanindan gectik gittik yolda. Medyada yollarin kapali oldugu soyleniyordu ayni donem. Kars'ta da Selim olaylarini, Sarikamis'ta telesiyejin yakilmasini tv'den izledik ki surekli gittigimiz yerdir. Tabii tum bunlar elini kolunu salla gez anlamina gelmiyor. :) Insan yine tedirgin oluyor. Mardin'den ileri pek bir sey yok gibi gezilecek manada. Biz de Van-Ahlat civarina gitmek istiyoruz yakin zamanda ama su an en buyuk sorun soguklarin neden oldugu buzlanma problemi. Onun disinda soguk dersen Kars -27'leri gordu gecen gunduz saatlerinde ama ben Izmir'deki nemli soguktan daha siddetli bir sey hissetmedim. Hava kuru oldugu icin oyle aman aman insanin icini kesen bir sey yok.


  • hazreti orospu  (31.01.16 11:30:01) 
Valla ben bu aralar sivastan oteye gecmezdim. Ne olacagi ne oldugu belli degil. Bakarsin yol keserler bisi olur. Ha gerci sivasa da gidip ne yapacaksin ama. En iyisi kayseriye git erciyeste kayak yaparsin. Ya da urgup peri bacalari falan romantik olur. Ondan sonrasi buyuk risk.


  • isott  (31.01.16 11:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.