[]

bu araba alınır mı?

Fluence, 2013,dizel otomatik 80binde. Touch modeli, cruise control keyless go ve start stop'lu.

Symbol'den sonra uzay ussu gibi geldi aku. çok beğendim ne yalan soylıyeyım.

Tek eksisi sağ arka kapı deismis, ve boya var, solda da boya var, tramerde bakmadım ama 3500 liralık toplamda 3 kaza gözüküyormus.

fiyatı 48.000

bi akıl veriniz, kredi cekip alıcam p.stin oglini yoksa.

 
hocam nerden buluyosunuz bu araçları ya. sana biri tavsiye ettiyse o kişiyle ilişkilerini bir daha gözden geçir bence. sabah sabah sinirlendim. bu arabanın kazasız-hasar kayıtsız-değişensiz-boyasız 1.5 dizel manuel 2015 model maksimum 25000km de olanları var. 8-9 bin tl fazla ver onlara bak. parana yazık.


  • kung fu ayicik  (31.01.16 08:56:02) 
o fiyat bareminde (40-45 arasi) alinacak dizel otomatik yeni modellerde cok secenek yok zaten :

ya fluence alacaksin, ya hyundai accent ya da cruz. bazen kazali toyota corolla da denk gelebiliyor.

fluence secenegi en akla yatkin olani kagit uzerinde.(kendim de bakiyorum o yuzden soyledim, yani sahsi kanaatim bu)

bir de "onu alma bunu alma" diyenler kendi arabalarini da yazarsa sevinirim. sitem olsun diye soylemiyorum ama gercekten hangi model soylense alma sakin diyor millet. o yuzden kendilerinin ne kullandigi da onemli.

3-5 fazla ver sunu al diye diye zaten evdeki hesabin en az 15k uzerine cikiliyor bu araba isinde.
  • brkylmz  (31.01.16 09:35:49 ~ 09:36:05) 
Alınmaz sağ arka kapı değişmiş ve boya var. bu özelliklere göre pahalı.


  • komando kani var bende  (31.01.16 09:35:56) 
şirket arabasıdır +1


  • himmet dayi  (31.01.16 13:30:13) 
yüksek ihtimalle şirket aracıdır. fluence olupta şirket aracı olmayan pek yok zaten.
bireysel kullanıcılar ikinci el alıyor, sıfırdan bireysel olarak fluence alan çok az.

  • alibaba06  (31.01.16 20:49:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.