[]

kuyruk sokumu

bunu yaratılışçılar nasıl savunuyor? orada kuyruk olduğu belli işte, zamanla gerek kalmamış ve körelmiş. apaçık ortada değil mi?




 
Değil. Çünkü ayetler var :( www.youtube.com


  • sevgikusunkanadinda  (31.01.16 02:08:33) 
İnanç doğası gereği mantığı reddetmekten geçer. Kuyruk sokumuna gelene kadar o kadar çok şey var ki kabak gbi ortada olan, ama dediğim gibi inanç zaten bilmeyi reddetmek ve sorgulamamak üzerine inşa edilmiştir, bu durum da sorun teşkil etmez onlara.

Ya da modernist dincilerden birsi çıkıp, "allahın yaratma sanatı böyle" diyebilir pekala, Evrimi kabul edip, allah insanı evrim vasıtasıyla yaratmış diyen Müslüman bile gördüm yani...
  • yavuzsyildiz  (31.01.16 02:23:50) 
yaratılışçıların savunmasına gerek mi var? yaratılış, bir inanç. insan pek tabi evrim vesilesiyle de yaratılmış olabilir. sonuçta yaratılışçılar yaratılma teorisine değil, yaratıcıya inanıyor.


  • icim urperiyor  (31.01.16 02:33:29) 
gerek kalmamış mı? :)
evrimi savunanlar da pek gerek görmemiş ki çizmemişler kuyruğu.
Pek çok görsel bunu gösteriyor.
Belki de unutmuşlardır..

www.google.com.tr

kuyruk yok, kuyruk sallamak vardır deyim olarak.
  • 1adam  (31.01.16 07:38:52) 
ateistler toplanmış yine :)


  • eksimeksi  (31.01.16 08:06:44) 
evrimsel biyoloji "ihtiyaç kalmamış ve körelmiş" fikrini hiç bir alanda desteklemiyor, genetik özellikler genelde üremeyi ya da üreyecek yaşa gelmeyi engelliyorsa gen havuzundan çıkıyorlar. bu arada dahil olduğumuz Hominoidea grubundaki hiç bir primatta(goril, şempanze, orangutan) kuyruk yok, o açıdan çok önceden kaybolmuş bir özellik bu.


  • talemon  (31.01.16 09:16:52) 
yalnız yaratılıscılar savunmuyor, savunmaya gerek yok onlara gore. kuyruk sokumu dıye bır sey var cunku var.


  • pamuk helvalar cebe  (31.01.16 09:48:49) 
Tebrik ederim kardeş, biraz önce tüm islam inancını ve yaratılış teorisini bir cümleyle dibine kadar sarstın, yerle bir ettin.


  • KaraSakall  (31.01.16 09:56:03) 
Ulan ne mal adamlar var dünyada. hayır birşey bilmediği için mal demiyorum, bu zamanda pc kullanmayı bildiği ve google görsellerde evrim aratacak kadar imkanı ve okuma yazması olduğu halde , aaa bak hiçbirisinin kuyruğu yok dediği için mal diyorum. Eski zamanlarda ki gibi imkanların kısıtlı olduğu bir çağda yaşamış olsa kızmazdım.

Adam evrimi anlamak gibi bir gaye gütmemiş, Darwin'i okumamış, ve hala evrimcilerin "insan maymundan geldi" dediğini sanıyor, ortak atadan haberi ise hiç yok.

Sonra çıkmış burada, bık bık bık....
  • yavuzsyildiz  (31.01.16 23:06:07 ~ 23:08:09) 
hakaret ederek düşüncesini kanitlamak isteyen biri daha.
biz yaratilişa inaniriz.
o kadar. her canlı başlı başina yaratıldı. öyle mekanik, diyalektik, fantastik vs. bir dönüşüm yok.

-adam evrimi anlamak gibi bir gaye gütmemiş...-

evet duyuru sakini, gayemiz yoktu okuyamadık.

ha bir de kuyruklu bilimsel yalanlar vardı.
  • 1adam  (01.02.16 02:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.