[]

Ayakkabı

Skechers giyenler memnun mu ayakkabılarından?




 
ben 2007'de aldığım bir ayakkabıyı uzun süre giymiştim, memnundum.
sonra eskidi diye ihtiyacı olan birine vermiş eşim.
net olarak hatırladığım rahattı.
  • on bir  (31.01.16 00:32:46) 
hayatta verdiğim en doğru karar valla bu ayakkabıyı almak.


  • high hopes of the sozluk  (31.01.16 00:37:32) 
Merhaba. Kiz arkadasimin tavsiyesi ile daha once duymadigim icin bu markaya şans vermek istedim, sonrasinda ise cok begendim. Son 1 yil icinde ucuncu ayakkabimi aldim (birini spor salonu icin, birini gunluk, biri de iste daha az yorulmak icin). Ucu de farkli serilerden ve ihtiyacima yonelik. Reklam gibi olacak ama oldukca mutluyum. Tek problem, 45.5 ya da 46 numara hemen hemen hic gelmiyor Turkiye'ye, bu yuzden iki tanesini farkli ulkelerden aldim. Fiyatlari da uygun, bence denemekten cekinmeyin.


  • pietro  (31.01.16 00:39:14) 
adeta havada yurudum diyeceksin, mutlaka almalisin. gercekten cok rahatlar.


  • federer  (31.01.16 02:15:46) 
cok cok cok memnunum.


  • mushtopus  (31.01.16 04:16:37) 
valla ben de on yargiliydim, hanim zorla aldirdi. bunca yil yere basarak yuruyormusum dedim. (memory foam serisine bakin derim)


  • brkylmz  (31.01.16 09:40:32) 
Memory foam. Amaa.... Ayakkabilar cok cabuk eskiyor. Salomonun 3 yilda eskidigi kadar, skechers 3 ayda eskidi. Sürekli giydigimi, gün icinde bolca yürüdügümü ve ayakkabilari dinlendirmedigimi belirtmem gerek.

Bir de taban belli bir süre sonra formunu kaybediyor, sikistigi halinde kaliyor. Ilk günkü yumusakligi 6 ay sonra kaybolmus durumda. Kiloyla kullanimla alakalidir elbet.

Gene alirim, ama ucuza denk getirince alirim. Gidip de baska bir ayakkabimin parasini ona gömmem.
  • aynadakiyabanci  (31.01.16 11:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.