[]

a101'den tv almak?

hi-level diye abuk bir markaları var, 4k getirmişler. ama vestel üretimiymiş. fiyat da baya uygun. riske girilir mi? nasıl anlarım 60p destekleyip desteklemediğini? 4k uydu alıcısı yokmuş da zaten hdmi ile ben bağlayacağım şimdi full hd, ileride 4k uydu alıcı.

danke.


 
alma


  • highwaytohell  (30.01.16 20:45:44) 
  • captainmrg  (30.01.16 20:56:35) 
4k tvlerden akçı 60p destekliyor ki? yanlış bilmiyorsam 60p için hdmi 2 olmalıymış. vestelde hele hele yan sanayisinde bunu kullanacaklarını hiç zannetmiyorum.
vestel üretimi olması zaten baştan alma diye bağırıyor.

  • sutlu nescafe  (30.01.16 20:58:38) 
valla bizim enişte aynı markadan aldı, diğer odada LG vardı ikisini mukayese erince hi-level'ın keskinliği baya yerlerde. teknik detaylarını pek bilmem anlamam ama bence alma.

biz de Panasonic var gayet de memnunum.
  • dirty pussy and cock  (30.01.16 21:24:41) 
ben de gene bir vestel yan markası olan SEG var. A101'den almıştım. 1.5 sene oldu. 1200 TL'ye almıştım. 48inch, smart mmart, slim, full hd LED tv. çok memnunum. gelen ürün de muhtemelen benzer ürün. paneli 4k Olanı. ne için kullanacağınıza bağlı. smart'ı çok aman aman değil. ama usb'den medya oynatma, hdmi'dan laptop bağlama için falan çok iyi. ayrıca paneli de muhtemelen LG. çok detaylı bir kullanıcı değilseniz bence alınabilir. marka takıntısı yapmamak lazım. ama bir panasonic, sony kalitesi de beklememeli


  • rosencruz  (31.01.16 01:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.