[]

gravity interstellar the martian

hiçbirini izlemedim, izlenmeli mi sizce?




 
3u de izlenmeli.


  • rayde  (30.01.16 01:12:19) 
Ben ucunu de sevmiştim, izleyin derim.


  • fraise  (30.01.16 01:14:13) 
interstaller senaryo güzel. görsellik iyi. biraz gereksiz uzun.
gravity görsellik iyi.
martian fikir güzel. görsellik orta. biraz mizah var.

izleyeceksen bu sırayla izle. kesinlikle izlenmeli dediğim sadece interstellar.
  • asslangibi  (30.01.16 01:18:41) 
yardır


  • e a p  (30.01.16 01:24:34) 
the martian cok abarti. gravity hos interstellar bambaska bi alem bunların arasında. kesinlikle interstellar i sona sakla hepsini izliceksen yoksa ondan sonra gravity ve martian sarmaz boş gelir.


  • slalom  (30.01.16 02:30:23) 
saçma sapan konuşmaya gerek yok abartı diye. Teorik olarak martiandaki her şey mümkün ki filmde gayet iyi bir film. üçünüde izle beğenirsin


  • KaraSakall  (30.01.16 07:54:59) 
interstellar>>gravity>>martian

benim görüşüm.

3üde izlenebilir.
  • victum  (30.01.16 07:56:36) 
3 ünü de izle + contact'ı da izle.
hatta ilk contact'ı en son interstellar'ı izle

  • rapon  (30.01.16 07:58:11) 
Gravity görüntüler, efektler, senaryo, oyunculuk güzel.

interstellar: bilim kurgu sahneler dışındaki kısımlar çok boş, dialog ve oyunculuk vasat, kurgunun bilimselliği tartışılır ama görüntüler ve efektler iyi iyi fikir de son yarım saate kadar iyi.

The martian henüz izlemedim.
  • nawar  (30.01.16 09:43:30) 
Gravity pek bilimkurgu filmi sayılmaz. Görüntüler falan tabii güzel ama işin felsefe boyutunu daha önde tutmuşlar. O kafayla izlersen hoşuna gider. Interstaller safi astrofizik. Teorik olarak var olup pratikte henüz gerçekleşmeyen birçok olayı görebiliyorsun. Konu hakkında merakın varsa (Solucan delikleri kara delikler vs.) baya hoşuna gider. The Martian biraz daha komedi filmi gibi, işindaha çok kurgusal kısmına yüklenmişler. Bilim öğeleri çokça sallama. O nedenle serinin en zayıf halkası. Ha izlenmez mi dersen tabii izlenir ama şimdi spoiler verecem burayı istersen okumadan geçebilirsin. Filimin başındaki fırtına sahnesi için kitabın yazarı olan eleman "Ya astronotu bir şekilde orada bırakmam gerekiyordu, o nedenle Mars'ta öyle bir fırtına çıkardım" deyip olayı geçiştiriyor. Bu dediği fırtına, Marmara denizinde tsunami çıkıp 250 metrelik dalgalar görülmesi gibi bir şey. O derece sallama yani. Ama neşeli bir film.


  • angelus  (30.01.16 09:59:44) 
gravity dandirik ya, diger ikisini izle.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (30.01.16 10:24:47) 
the martian tam bir pazarlama başarısı. film olarak hiçbir özelliği yok.

interstellar'ı izlerken keyif aldım ben.
gravity'yi çok büyük bir ekranda izlemedikçe tadı olmaz bence.

sonuç olarak: the martian hariç diğer ikisini izlemek iyi vakit geçirtir.
  • sen git ben geliyorum  (30.01.16 10:28:30) 
Gravity en gercekci olani,interstaller bilimsel temelli gibi ama konuyu bilenler icin asiri fantastik yanlari var,martian en eglencelisi.gravtiy insani geriyor.martianda asagi kalmiyor.


  • delicevat  (30.01.16 10:48:41) 
martian ve interstellar'ı izledim.

martian kadar abartılmış bir film yok. sulu, komik bile olamayan boktan bir film. scifi ekmeği yemek için çekilmiş sadece.

interstelları imax ile izlemiştim, sinemada izlediğim en iyi filmlerden biri olabilir. her an gerilim, insanı diken üstünde tutan atmosfer, uzay. izle kesinlikle.
  • mattiadestro  (30.01.16 13:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.