[]

iPhone 4S Wi-Fi Sorunu (Güncelleme Konusu da İçinde)

Anneme bir süre önce 2. el bir iPhone 4S almıştık. Wi-Fi modülünde sorun olduğu için bir telefoncuda o parçasını değiştirttik ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladı telefonunu. Ancak dün bir anda Wi-Fi aç-kapa butonunun olduğu yer içi dolu bir yuvarlağa dönüşmüş ve şu anda 3G dışında internete bağlanma imkanı bulunmuyor. Daha öncesinde başına gelen var mıdır? Bunun nasıl çözeriz?

Bir de güncellemenin geldiği haberi var, ancak 1-2 gündür erteliyoruz yorum alabilmek adına. Bu yeni güncellemeyi yaptırmalı mıyız? Sorun onunla da alakalı olabilir mi?

iPhone cahiliyim, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

 
anahtar kelime "iphone 4s wi-fi greyed out"..
ne yazık ki kronik bi problem bu iphone 4s'lerde güncellemeyle falan çözülmesi imkansız gibi çünkü donanımsal bi sıkıntı.. yine yaptırsanız tekrar edecektir muhtemelen.. kalıcı bi çözüm yok ama geçici bi çözüm var, ne kadar mantıklı tartışılır ama en azından geçici bi süre (2 hafta-1 ay falan) wi-fi geri geliyor..

şurdan bakabilirsiniz;
www.youtube.com
  • saphire blusu  (29.01.16 21:57:07) 
Aslında benim sıkıntım biraz daha başka. Şöyle ki: önceden Wi-Fi modülü değişmeden evvel açma kapama işlemi yapılabiliyordu fakat internete bağlanamıyorduk bu yolla. Modül değişti, sorun çözüldü. Şu anda Wi-Fi açma kapama butonunun yerini gri bir yuvarlak almış durumda. Alet sanki bu özelliği hiç yokmuş gibi davranıyor. Videodaki gibi "bağlanamıyor" hatası verebilmesi için butona bile basamıyoruz.


  • sevgikusunkanadinda  (29.01.16 22:21:43 ~ 22:25:49) 
yöntem aynı.. şu an tam olarak birebir bahsettiğiniz duruma sahip bir 4s önümde duruyor.. bu yöntemle zaman zaman düzeltip güncelleme falan yapılıp kullanılabiliyor, kalıcı çözüm yok gibi bence.. modülü yine değiştirseniz 100 liranın üzerinde tutacağından değer mi bilemiyorum açıkçası.


  • saphire blusu  (30.01.16 00:03:14) 
Yaptım, hiç ihtimal vermiyordum ancak vallahi de oldu... Teşekkürler yardımlarınız için. Bu bizi bir süre götürür umarım.


  • sevgikusunkanadinda  (31.01.16 23:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.