[]

skype mülakatı var tavsiyeleri alayım

telefona bir program indirdim o şekilde yapıcam,
takım elbise giyiyorum?
kulaklık kullansam mı karar veremedim?
ingiliççe bi mülakat, tavsiye alayım bununla ilgili de
onun dışında aklınıza gelen bişeyler varsa yazın

 
Kulaklık tak abi.


  • hicunutmam  (29.01.16 21:27:42) 
tureng.com açık olsun. compilative curriculum denince kalma.


  • anonymice  (29.01.16 21:39:08) 
telefonu sürekli elde tutmanız gerekecekse bilgisayarı tercih etmeniz daha rahat olacaktır.

Bir de mutlaka kulaklık alın, başta saçma da olsa, başka türlü sağlıklı anlaşılmıyor. İlk defa Skype mülakatı yaptığınız anlaşılıyor kulaklıksızsanız. "Beni kimler istedi de gitmedim" imajınız bozulur :)
  • burfak  (29.01.16 21:40:40) 
bilgisayarda yapmanız daha iyi olur, bir de önünüzde görünmeyecek bir kağıda bazı keywordleri yazabilirsiniz, hatırlatma olması açısından. takım elbise bence biraz saçma olur, onun yerine smart casual daha uygun olur. bir gömlek üzerine v yaka düz bir kazak gibi.


  • yonge and bloor  (29.01.16 21:48:41) 
telefonda yapacaksan baska programa gecme kamera kapanabilir gecici olarak.

bilgisayar klavye sesi falan cikarma ingilizce kelimelere bakicam diye, bana kopya cekme demislerdi
  • jedilance  (30.01.16 00:09:49) 
evde hayvan varsa kesinlikle onlarin olmadigi bir odaya gidin.


  • bir varmis bir yokmus  (30.01.16 00:18:11) 
mikrofonlu kulaklik kullanin. elleriniz serbest olsun. bazen kendini ifade ederken eller onemli. masaya butun kagitlari yayin. yani cv, basvurdugunuz ilan, firma bilgileri vs.
kagit kalem

  • bir varmis bir yokmus  (30.01.16 00:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.