[]

Alayım mı bu laptopı?

Öyle çok bilgisayar kullanan bir insan değilim. Son 5 ayda belki 5, belki 6 kere eski laptopımı çantasından çıkarmışımdır. Tabii bu kullanmama durumumda kendisinin aşırı ısınıp kapanıyor olmasının da etkisi var. Ama bilgisayarsız yaşayabildiğimi belirtmek için söyledim bunları.

Neyse. Yazı yazarım. Dizi, film izlerim. Arşivci değilimdir. Çok büyük olmayan, hafif bir bilgisayar arayışındayım.

Benim bulduğum laptop bu: www.hepsiburada.com

Hafifliği, büyüklüğü tamam. Hafızası biraz düşündürücü, ama çok sorun olmaz sanki? Bunu kullananınız var mı acaba?

Bu olmasın bak şu var diyenler için, bin liraya kadar olan önerilere de açığım. Binden fazlasına para vermek istemiyorum, gereksiz geliyor.

Şimdiden teşekkürler.

 
bence eski bilgisayarin altini açıp hava kanallarinda temizlik yap. termal macunu yenile. yumusak zemin degil masa gibi sert zeminde kullan. Sonra tekrar bak bakalim kapaniyor mu diye. kapanmiyorsa paran cepte kalir.
bu islemleri sen yaparsan sadece termal macuna ~5tl verirsin.

  • 1adam  (29.01.16 19:23:08) 
Teşekkürler, eskisinde bu işlemler yapıldı zaten. Hatta kullanmasam da soğutucum da mevcut. Ancak ben daha hafif ve küçük bir bilgisayar aradığımdan yenisini alma düşüncesindeyim. Kendisini bir yerden bir yere taşımak dahi işkence benim için zira.


  • okuyamıyom ben ya  (29.01.16 19:43:50) 
Bulduğun Laptop rezil bir Laptop. Sakın alayım deme.


  • yirmisantim  (29.01.16 20:12:52) 
aliveris manyakligim var indirim gorunce ne olursa dayanamiyorum nerdeyse. ama bu bilgisayari 20 tlye verseler almam . bildigin cop.


  • jack n brooks  (29.01.16 20:23:45) 
32 gb deyince ssd falan sanmistim. Bilgisayar cop. Bim de vardi bugun 533 liraya mi neydi. O bile bu bilgisayardan daha iyi. Ultrabook, macbook air, ya da daha ufak bir sey bakin kendinize eger hafif olsub diyorsaniz. Hatta netbook alabilirsiniz ama ekrani biraz küçük evet. Bu fiyata gereksiz bir harcama olur bu bilgisayari almak. 300 liraya alacağınız galaxy tab 3 bundan daha cok işinize yarar emin olun.


  • westblack  (29.01.16 21:04:45) 
ekranı 15 gibi bir inç yaparsan hocam donanımı aynı paraya daha iyi olur genel olarak. acer yerine lenovo tavsiye ederim ama bir şey çıkarsa sonra bana küfretme :D


  • tuzumkuru  (29.01.16 21:16:26) 
sakın sakın sakın. aynı hatayı yaptım (32 gb lı bir laptop aldım)

ne oluyor biliyor musun.

Windows update var ya..

hah o zaten 32 gb ı bitiriyor..

Sonrası ay. sonrası feza..

Sonrası sonsuzluk.....
  • anonymice  (29.01.16 21:42:11) 
alma. en kötü i3 olsun. ayrıca 320gb hdd den düşükte alma. 1000tl ye bu özellikler bulunur.


  • belkider  (29.01.16 22:00:01) 
Ssd değil miymiş? Hafızayla çok sorunum olmaz, olmadı bi harici alırım demiştim. Yanlış demişim. Almıyorum o zaman.

Şimdi bu civarlarda hafif bir bilgisayar bulma vakti. Ben açıkçası bulamadım, her bilgisayara dair milyonlarca eleştiri var. Yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum. :(
  • okuyamıyom ben ya  (29.01.16 23:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.