[]

Allah'ını seven yardım etsin kafayı yiycem (Modem Port Yönlendirme)

Derdimin dermanı eminim aşırı basit fakat yok yapamıyorum!!!

192.168.1.47:2016 yerel adresinde IP kamera çalışıyor.
Bu adresten yerelden girildiğinde mükemmel.

Ben istiyorum ki dış IP adresimden izlensin bu kamera.
Port yönlendirmesi lazımmış. Ne denediysem olmadı.

Anlamadığım nokta şu: Bu IP adresinin sonuna :2016 yazmadan kamerayı izleyemiyoruz. Peki zaten portlu bir adrese nasıl port atayacağız?

TEAMVIEWER'dan bağlanıp biri yardımcı olmaz mı? :(

 
dostum anladığım bi iş olsa vallaha bağlanıp yardım ederdim.

sadece sıkıntını paylaştığımı söylemek istedim :/
  • güneyli çocuk  (29.01.16 19:53:09) 
Bir de modemden o ipye dmz açmayı dene.Çözüm olur mu bilmem bi ihtimal :)


  • Golden Ratio  (29.01.16 20:05:14) 
güzel kardeşim dış ip'n dinamiktir, hep değişir, eğer statik ip'n yoksa ip'ni statik yapabilen bir servis bulacaksın, onun uzerınden bağlanacaksın.

Aynı zamanda dmz yapıp 2016 portunu açacaksın tüm dünyaya. ki dısarda ızleyebilesin. modeminin routerının portlar kısmından bulabılırsın.

şunu buldum google ' da www.pcwintech.com

ip'n statik ise dışardan izleyebilmen lazım. yapabilmen lazım bunu.

Bunun dısında port yazman lazım ki açık porttan girebilsin makine, yoksa def<ult http portuyla (8080 miydi neydi) girmeyi dener. olmaz.
  • anonymice  (29.01.16 20:07:17 ~ 20:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.