[]

Fiyatı uygun ve güzel pasta?

Anacığım pasta istedi ama 4 kişilik pasta olmus 40-50 lira. Ben mi fakirim arkadaslar? Bence yüksek bu fiyat. Tamamen kremadan olusmayan, yenilebilir, standart pastacı öneriniz var mı?

Yer: İstanbuI


 
30tlden aşağı zor olursa da şöyle olur :)

alkislarlayasiyorum.com
  • kurudu da  (29.01.16 14:50:06) 
Annenizle ikiniz yiyecekseniz ufak pastalar yeter bence. Büyük alacaksanız da Çağdaş market, Migros gibi marketlerde uygun oluyor.


  • Abdurrahman  (29.01.16 14:52:51 ~ 14:53:05) 
kalitesini bilmem de tatbakta uygun pastalar var.


  • inheritance  (29.01.16 15:00:01) 
güzel ve ucuz pasta almak istersen semtini değiştir derim.

geçenlerde mecidiyeköy'den 70 liraya pasta aldım. ondan sonra aynı insanlara bayrampaşa'dan 2 tane 50 liraya pasta aldım. b.paşa'dan aldığımla resmen hem doyduk hem de daha çok beğendim. tabi alacağın yer muhakkak mühim. ezbere gidip almamakta fayda var.
  • chess.is.my.life  (29.01.16 15:05:11) 
ben migros'un pastalarını seviyorum, 30 liraydı sanırım; 3m ve ötesinde vardır.


  • baba jo  (29.01.16 15:11:57) 
Pasta yerine cheesecake düşünebilirsin, hem daha makul olur hem de anneler daha çok sever. Olmadı baton pasta al.


  • pyromancy  (29.01.16 15:23:43) 
kendiniz yaparsanız hem ucuz hem de sevdikleriniz için uğraşılmış bir hediye olabilir. en son annemin doğum günü için param yoktu. ben de pasta yaptım. tüm aile çok severek yedi.


  • melina  (29.01.16 15:51:39) 
Bimden pasta keki al baska bi yerden de dr oetker kremsanti al. Sonra krem santiyi cirp koy pastanin ustune. Evde çırpıcı varsa en kolayı bu. Pişiririm diyosan pudingle yap.


  • fatih baker  (29.01.16 15:56:33) 
evde kendin yap. pandispanya, biraz pastacı kreması, gerisi de zevkine göre.


  • cevizlikarpuz  (29.01.16 17:15:02) 
Marketten alacaklarini soyluyorum: cikolatali pastaban, cikolatali pasta kremasi, cikolatali pasta sosu (bunlarin meyveli/vanilyali secenekleri de var), sut ve istege gore findik, fistik(pasta bolumunde olanlardan) aliyosun. Findik/ fistik almazsan 13 tl alirsan 20 tl civari tutuyor.

Pastabani sutle islat, arasina pasta kremasini soguk sutle sipsak cirp ve sur, fistigini uzerine dok, pastabanin ust katini da islatip ustune kapat. cikolata sosununu ocakta 10 dakikada kaynat pastayi kaplayacak sekilde uzerine dok. Istege gore evde varsa en uste hindistan cevizi dok, buzdolabina koy. 1 saat sonra afiyetle ye. :)

Hem cok ucuz, hem lezzetli, hem de cok cabuk oluyor. Ogrenci halimle ayda bir yapiyorum yurtta, sen dusun. :)
  • cherokee rose  (29.01.16 17:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.