[]

gebelere promosyon

doktora tez aşamasındayım. gebelerden idrar topluyorum. %40 civarı çalışmaya dahil olma oranım var. bunu artırmak için bugün sonunda başka bişeyler yapmam gerektiğine karar verdim.

sosyoekonomik durumları genelde alt seviyede anne adaylarına çalışmaya katılmaları durumunda promosyon vereceğim. aklıma 3 adet bebek bezi geldi, annem de zıbın olsun falan dedi.

100 gebe hedefim, promosyon da benim cebimden çıkacağı için olabildiğince f/p yüksek bişey arıyorum. zıbınlar 5 lira, 500 lira bu işe vermek de pek işime gelmiyor.

önerisi olan?

edit: çorap nasıl?

 
piyasaya hakim değilim ama bu sektörde reklama ihtiyacı olan bir firma bulsan da sponsor olsa. katılan anne adaylarına sponsor firmanın broşürlerini ve ürünlerini versen bedavaya getirirsin belki. :)


  • akil kupuru  (29.01.16 10:57:49) 
Ben asil 100 gebe bulunabilecek mi o kisima takildim. Acaba kadin dogum hastanelerine gidip gorusseniz mi? Bence karsiliksiz yardimci olmak isteyenlerde cikacaktir alt tarafi bir idrar yahu (kan olsa alinmasi daha zor da)


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (29.01.16 11:00:33) 
@akil kupuru valla promosyonla gorusebilecek ne zamanim ne psikolojik durumum var :) ztn bu calisma icin milyon yerden izin aldim

@tavsan kadin dogum hastanesinde topluyorum zaten. Simdilik 17 gebe oldu 1 ayda. Zaten 2 gun toplayabiliyorum sadece (ogtt 2 gun yapiliyor)
  • la noix  (29.01.16 11:04:09) 
Bebek eldiveni nasil 12'li paketleri falan oluyor toplu alimlarda daha da ucuza bulunabilir.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (29.01.16 11:10:39) 
Eminönü'ne gidin, toptan bebek eşyaları satan dükkanlara. Ver bana en ucuzundan 100 tane deyin.


  • inawen  (29.01.16 11:12:07) 
Emzik olabilir ama kaç para bilmiyorum.


  • cakabo  (29.01.16 11:17:29) 
@want2die ben de aldım ondan heheheh hayatta adres falan vermez benim gebeler

@cosmic üşengeçlikten, kocama sorayımcılıktan falan. yoksa tuvalete dökülecek bi materyalin verilmemesinin açıklaması yok
  • la noix  (29.01.16 12:31:47) 
belki anneye hediye daha dogru olabilir, bu donemde cevrelerindeki herkes zaten bebege konsantre oluyor, kadinligin cok karmasik bir asmasinda bireyselliklerini daha cok hissettirmek icin degisen vucutlarina uygun birsey olabilir, mesela yogun bir krem gibi, bebak'in kremi olabilir.
veya siz kendiniz avon'un zaten kullanacaginiz bir urununden 100 tane alirsiniz, hediyelerini de gebelere veririsiniz. bence hediyeli urunlere bakin. misal kolonyanin yaninda kucuk kolonya gibi.

  • mavicorap  (29.01.16 12:32:26) 
@mavicorap sosyoekonomik olarak dusuk kesimden bahsediyoruz. Cogu ciddi manada bez alamiyor. Boyle bi durumda bebege herhangi bisey alinmasi, ruj surdugunde kocasinin yollu diye dovmesinden bence daha iyidir

Sadece benim calisma populasyonum icin degil, genel olarak anne adaylari icin de gecerli sanirim dedigim. Hic "aaa bana hediye gelmedi hep bebege" demedim yani. Bebek icin zaten yapilmasi zorunlu bi harcama soz konusu. Ona yardimci olmak daha iyidir

@cosmic onu biliyorum ama kan falan almadigimdan ya da bisey enjekte etmedigimden oyle dusunen kesim sizofrendir. Onlar da olmayiversin :)
  • la noix  (29.01.16 12:51:27) 
hero baby mamalarını beleş dağıtıyorlar gittigimiz hastanede. bedava veriyorlarmış ama kontak bilgim yok.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (29.01.16 20:29:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.