[]

Hastalanıyor muyum, yoksa gece uyumamış olmanın getirdiği sersemlik midir?

alnım sıcak, başım ağrıyor, halsizlik var gibi, kemikler falan sızlamaya başladı yavaştan. gece hiç uyumadım, aslında sabah hiç uykum yoktu ama bunlar başladı şimdi.

bugün doktor ofiste yokmuş, o yüzden muayene olamadım. önümde de daha 7 saat var...


 
eczane varsa hemen bir umca çak ordan. toplar o seni


  • interview with the vampire  (29.01.16 08:33:05) 
bende uykusuz kalınca oluyor öyle.

biraz fazla kalori alın yediklerinizden, üzerine de erken yatıp iyi bir uyku çekerseniz iyi gelecektir. umca da çok iyidir cidden.
  • historien  (29.01.16 08:40:12) 
Büyük olasılıkla uykusuzluktandır ama bu bünyeyi de savunmasız bırakabilir. Ben de olsam bir Umca, bir de Supradyn Energy yapardım bugünlük.


  • aychovsky  (29.01.16 09:02:40 ~ 09:03:10) 
mide bulantısı da eklendi şimdi yavaştan ve hafiften.

masamda hep umca olurdu ama en son hasta olmak üzere olan bir arkadaşa vermiştim, eczaneler de uzakta, araçla gitmek lazım, şu anda boş araç yok ofiste. şu anda masamdaki tek ilaçvari şey visine yorgun göz :(
  • loveinaflipbook  (29.01.16 09:08:06) 
bol su, bol meyve sebze.


  • fayfim  (29.01.16 09:10:20) 
çok işin yoksa eve gidip dinlenmeni öneririm o zaman. giderken de umca alırsın yoldan. şimdi önlem almazsan o hastalık önlenemez oluyor.

gerçi sadece uykusuzluk da olabilir ama ben mesela sadece huysuz oluyorum ve yorgun.
  • interview with the vampire  (29.01.16 09:11:12) 
Uykusuzluğa ters ama şimdilik bir ayran bulursan, birazcık rahatlatabilir. Müde bulantısı kısmını halleder. Gerçi biraz daha enerjisiz kalabilirsin ama dağılma hissini önler. Kahveye pek uğrama bugün, içini kaldırabilir.


  • aychovsky  (29.01.16 09:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.