[]

Risperdal dosaj artırımı. Ciram/cipralex

psikatristimi göremeyeceğim bir süre, ilk 3 hafta olarak 1mg günlük yazmıştı. iki ayı geçirdik, bende fazla bir değişiklk yok, en son 3 gün önce görüştük bir kaç ay sonra etkisine bakalım ona göre davranırız dedi. ve ana ilacım cipram. onuda akşamları sadece 10mg alıyorum.

Ben risperdal'in dozajın arttırmayı düşünüyorum. agorafobim var evde kendimi odaya kilitleyen bir kişiyim.


 
Geçmiş olsun ilginç bir duyuru.


  • diffarensiyel  (29.01.16 03:59:18) 
"Açık alan korkusu"
Hannibal ın bir bölümünde, paranoya hastası hannibalın verdiği ilaçlar hakkında endişe duyuyor ve doktoru değiştiriyor. Yeni doktoru da aynı ilacı yazınca paranoyaya kapılıyordu iyice.
Tedavi sürecinden verim almadığını doktora iletebilirsin, doktorunu değiştirebilirsin, ama tedaviyi değiştirmek yanlış olur gibi. Geçmiş olsun
  • hasmetizm 2046  (29.01.16 06:34:40) 
risperidal basit bir ilaç değil ki kafana göre artırasın. başka bir prikiyatrist ile konuş.


  • sen git ben geliyorum  (29.01.16 07:58:12) 
@hasmetizm 2046

hannibal hayranı sayılırım ama gözümden kaçmış yada unuttum. hangi sezonda hangi karakterdi bu dediğin?
  • vapurlarfalan  (01.02.16 21:45:38 ~ 21:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.