[]

2015-16 şampiyonu kim olur ?

uzun vadeli bahis oynammak istiyorum da ,sizlerin de fikirlerini alarak bi değerlendirme yapmak isterim.Sezonun yarısı bitti,az çok hangi takımın ne yapabileceğini gördük,şampiyonlukta beşiktaş ve fenerbahçe kapışacak gibi görünüyor.
şu anki durum ;
beşiktaş 2 maç eksiği ile fenerden 5 puan geride ve derbileri deplasmanda oynayacak.fenerde Galatasaray ile evinde oynayacak. Şampiyonluğu kim kazanır ?


 
Fenerbahçenin şansını yüksek görüyorum. Beşiktaş kırılgan bir takım; fakat Fenerbahçeye verilen oran oynamaya değmeyecek kadar düşük. Beşiktaşa oyna bence :)


  • garaser  (28.01.16 22:01:10) 
Fener. Bu yıl Aziz hayatta kaptırmaz şampiyonluğu, psikolojik sınırdan çoktan düştük 5 puan çok büyük bir fark. Evet 2 maç eksik de hala çok büyük bir fark.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (28.01.16 22:01:12) 
beşiktaş olsun isterim, seneye de 3. ve 4. yıldız çekişmesi yaparlar... galatasaray bir kaç sene uzak kalacak sanırım... ertelemeler falan beşiktaşın avantajına oldu umarım bu sene son haftalarda mala bağlamazlar...


  • sen de git sen de unut  (28.01.16 23:04:48) 
Asıl bu sefer beşiktaş kaptırmaz. Hele hele geçen sene olanlardan sonra yine aynı senaryoyu yaşamak istemezler.

Gerçi (YAŞADILAR) olacak gibi bekliyor herkes ama bu sefer şampiyon olacak gibi geliyor içimden.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (28.01.16 23:21:45) 
ankaragüçlüyüm.

galatasaray imkansız.
fenerbahçe olamayacak gibi geliyor
beşiktaş şampiyon olur.
  • ada meltemi  (28.01.16 23:36:40) 
sezon başında 2,30'dan mı ne 70 lira oynamıştım ben fener'e bets10'da.

bizimkilerden (galatasaray) hiçbir halt olmayacağını biliyordum ama beşiktaş'ın bu kadar sağlam çıkacağını da beklemiyordum. buna rağmen fener hala bir adım önde bana göre. vitor emmi abuk sabuk işler yapmazsa, fener'in derbilerde içerdeki üstünlüğü zaten herkesin malumu. beşiktaş 1-2 sakatlık yaşasa veya 1-2 maç kaybetse tinerciler yine karabasan gibi kulübün üzerine çöker, gerisi çorap söküğü gibi gelir. ha ben fener'in rahat şampiyon olacağını düşünmüyorum, beşiktaş son haftaya kadar kovalayabilir ama neticede yine fener alır bence.
  • der meister  (28.01.16 23:41:39) 
fenerbahçe, hatta 5-6 puan farkla.

not:gs
  • gezegen olan pluton  (28.01.16 23:56:36) 
Fener de Galatasaray açını Arena'da oynayacak. Orda yanlışın var.

Eğer BJK'nin stadı planlandığı gibi 19.03'te açılırsa bence %60 bjk şamp olur. Aksi halde %60 fener.
  • himmet dayi  (29.01.16 00:02:44) 
Anadolu Efes TBL lig
Fenerbahçe veya CSKA Euroleague

  • bartholomew87  (29.01.16 00:15:03) 
Bugün ben de baktım fenere 1.62 vermiş tempo ve şöyle diyim beşiktaş 10 puan önde bile olsa şampiyon falan olamaz ya basiretsizin kelime karşılığı diyim. Gs ümitsiz bu sene. Vitor garanti garanti bu yılı bitirir.


  • anarsika  (29.01.16 01:15:41) 
Hakemlerin normal yönettiği bir lig olsa en azından hataları random yapsalar BJK şampiyon olurdu ama şu anki Türkiyede bu mümkün değil.Aziz Yıldırım çiğ çiğ yiyecek BJK'yı.Hatta yemeye başladı bile, BJK'lı arkadaşlar uyuyor.

Not:GS
  • turkuaz  (29.01.16 04:30:46) 
valla ben beşiktaşlıyım ama fener lobisi bırakmaz şampiyonluğu gibi duruyor. en basitindnen daha geçen hafta haksız bir +2 puan aldılar.


  • victum  (29.01.16 06:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.