[]

Duyuru açıp silmek?

Ayıp bi kere.

emek verip yazı yazıyorsun, çat diye siliyor.

net saygısızlık.

 
duyuruda zaten birazdan silineceği yazılıysa emek harcamadan önce daha iyi okunmalı

saygısızlık değil de senin dikkatsizliğin oluyor bu durumda.
  • neferkitty  (28.01.16 21:34:58 ~ 22:36:41) 
ben de kil oluyorum boylelerine (senin ornekten bagimsiz olarak.).

kiminin gerekceli sebepleri olabilir ama resmen moda olmus. bunlar bir, iki de ozelden cevap arayanlar. sor ortaya da herkes ogrensin birader. (hakli mazeretleri hep istisna tutarak diyorum)
  • no christ requires  (28.01.16 21:35:19) 
@neferkitty +1


  • captainmrg  (28.01.16 21:36:32) 
geçen gün birisi bornova'dan iyte'ye 1 saatte nasıl giderim diye başlık açan birisine cevap verdim cevap verdikten 3 dakika sonra sildi.
teşekkür tik vs beklemiyorum ama bana da çok itici gelmişti bu durum

  • rakicandir  (28.01.16 21:38:35) 
Cevabımı aldıktan sonra özel konuları ben de siliyorum. Pis/kaka/ayıp da olsa herkesin kendi tasarrufundaki bir konu.


  • piremses  (28.01.16 21:38:55) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim +1


  • kararsiz renk  (28.01.16 21:56:07) 
yeteri kadar cevap verilmiş ve sorun çözülmüşse artık o duyurunun silinmemesi gerektiğini, kamuya mal olduğunu düşünüyorum.


  • nakippoyraz  (28.01.16 21:59:23) 
Kim bilir kaç tane cevap yazdığım duyuru silindi. Hem de "bu duyuru kendini imha edecektir" ibaresi olmayan. Hiç bu kadar takılmadım.

Duyuru kendisinin. İsterse, cevap aldıktan sonra siler. Diğerleri faydalanmak istiyorsa tekrar sorabilirler. Çok "emek" içeriyorsa yazdığınız, mesela şu an benim yaptığım gibi mobilden yazıyorsanız biraz üzebilir tabii ama saygı ile ilgili bir konu değil.

Mesela bu yazdıklarımınçok önemli olduğunu düşünseydim bu kadar uzun yazıyı, duyurunun silinme riskini göze alıp buraya yazmak yerine mesaj atardım. Gereksiz yere takılıyorsun.
  • nawar  (28.01.16 22:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.