[]

Yumurta

Aksam yemek yiyesim yok 2 yumurta atin onlari yiyim diyorum

Menemen, cilbir, omlet? Hangisini yiyim? Evde oyle fazla bisey de yok domates var kirmizi biber var sut var avokado var


 
eggs benedict, deneyemedim hala


  • jimicik  (28.01.16 16:16:52) 
Domatesi küp küp doğrayıp, avokado'yu da dilimleyip salata yaparsın. Yanına da 2 yumurtaya azıcık süt de koyup tereyağında omlet yaparsın. Oh mis!


  • whimsical  (28.01.16 16:20:05) 
Fırında veya tavada yumurtalı kaşarlı eppek. Süt koyarsan azcık,ağırlığını alır yumurtanın. Biliyorsan krep de olur


  • hasmetizm 2046  (28.01.16 16:23:37) 
eggs benedict zaten bu malzemelerle yapilamaz, herkes de yapamaz. aralarinda en guzeli sagliklisi menemen. sut ile avokado dursun kenarda sabaha kullanabilirsiniz. avokadodan en basit guacamole olur, isterseniz tarif yazarim.


  • mavicorap  (28.01.16 16:25:12) 
muz da al, muz ile yumurtayı karıştıtıp crepler yap.


  • gezegen olan pluton  (28.01.16 16:27:45) 
avokadoyu zeytinyagi ve sarmisakla karistiralim; cunku galiba yogurdumuz yok. yanina soyulmus kup domates, varsa peynir, zeytinyagi ve nane karistiralim. yumurtalari da sahanda tereyagiyla pisirelim.


  • e haliyle  (28.01.16 16:32:32) 
o muzlu krepleri hiç sevmedim :/ ama normal krep yapabilirim hatta pankek bile yapabilirim hehehehe :D ama pankek yaparsam yanında çok fazla reçel ve peynir yerim o da güzel olmaz :/

la noix stayla eggs benedict yapim bari oğlan izin verirse

@mavicorap esas ben yazayım sana guacamole tarifi :P (git:#773750)

edit: git yapmayı beceremedim
www.eksiduyuru.com
  • la noix  (28.01.16 16:33:12 ~ 16:35:17) 
malzemeleri küp küp doğrayıp süt de ekleyip omlet yap mis gibi. yanına da çay iç.


  • sir gawain  (28.01.16 17:00:05 ~ 17:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.