[]

PS4 İlerlemeli oyun önerileri

Selam ps4 cüler. ps4 için şu oyun mutlaka oynanmalı, şunu denemelesin gibi önerilerinşzi fanı olduklarınız varsa görüşlerinizi alabilirmiyim ?

Hikayesi up uzun ilerlermeli olabilir, zombili falan olmasında.


 
kill zone.


  • yuz kiloluk bir zenci  (28.01.16 13:31:47) 
tomb raider
last of us (zombili)
shadow of mordor
far cry primal age (subat-mart gibi çıkacak)
+takip
  • suwat  (28.01.16 13:33:01) 
uncharted cikinca mutlaka al. ingilizce yeterliyse the witcher 3 cok iyiydi. eger yeterli sabrin varsa bloodborne al. bloodborneu önce biraz izle ama youtubedan falan. herkesin sevecegi sabredebilecegi bir oyun degil. ilk defa oynayinca cooook zor.

aklima bunlar geldi. gta da var tabi ama onu söylemiyorum bile.
  • fayfim  (28.01.16 13:36:12) 
uncharted nathan drake collection şuan git koş al mesela onu unutmuşum yenisi çıkıncada yine al fayfim'in dediği gibi


  • suwat  (28.01.16 13:48:27) 
ölümcül korkunçlu diye bi gece the evil within'i satın aldım gaza gelip. ilerlemeli, ilerlemeli bir oyun. bence psn üyeliğin varsa al fiyatı da uçuk değil, ne über zor ne çocuk oyuncağı. 2 haftada bitirdim akşamları iş dönüşü bikaç saat oynayıp.


  • prompter  (28.01.16 13:54:23) 
uncharted collection +15646512. onu da ben unutmusum. hatta eger ps3te oynamadiysan ustteki butun entryleri unut, git bu collectionu al.


  • fayfim  (28.01.16 13:56:33) 
last of us garanti al ama zombili olduğuna bakma dua edersin


  • suwat  (28.01.16 14:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.