[]

Çocuğa ingilizce nasıl öğretilir?

1.sınıfa gidiyor ne yapmalı?




 
İngilizce eğitim veren bir okula yazdırılmalı, İngilizce konuşacak bir dadı bulunmalı, ailesiyle İngilizce konuşmalı


  • Traveller  (28.01.16 12:26:02) 
okulda bir hocamız var, kendisi ve karısı türk olamsına rağmen evde sürekli ingilizce konuşuyorlar. ikiz çocuklar 6 yaşında benden daha iyi ingilizce konuşuyorlar. türkçe de bilmesine karşı, inglizceyi tercih ediyorlar. çok şanslı veledler .


  • hoikam  (28.01.16 12:44:40) 
yapabiliyorsanız evde ingilizce konuşun. televizyonda ingilizce yayın yapan kanalları takip edin


  • avonkatalogu  (28.01.16 17:04:39) 
Çocuğunuzun ilgi alanları nedir? Bunları belirleyip, onun üzerinden yürüyün.

Bakın, İngilizce öğretmeni bir arkadaşım bugün Facebook'ta ne paylaşmış. "My son acquired proper British English from Dan TDM, watching his videos. He even corrects my pronunciation! And next year, I'm planning to use some tutorials for my students. Is there a more compelling way for the 14-year-old fans of minecraft?

Be patient, they will talk. Now my son talks. He understands almost everything in daily dialogues and responds correctly in most of the situations. He even corrects my pronunciation because he gets input in British English. We owe this to "Doctor Who" and the Minecraft videos by "Dan TDM-Diamond Dimensions" Believe me if the kids are watching, listening or reading something they really really want to know, they learn it.


Benimki Star Wars ve Terminator hastası mesela :) Hepsini orjinalinden izliyor ve çok anlamasa bile, backstage videolarını, fanlarının hazırladığı videoları youtube dan İngilizce izliyor ve farkında bile olmadan İngilizce öğreniyor.

Ayrıca bol bol storytelling kullanın.
  • old possum  (28.01.16 17:15:48 ~ 17:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.