[]

Yurt disindan yüklü para transferi

Elimizde yüzbin euro var mesela, bunu türkiye'deki bir hesaba aktarmanin bize maliyeti ne olur asagi yukari söyleyebilecek olan var mi? Ya da bu parayi nakit olarak türkiye'ye sokma iznimiz falan var mi? Bildigim kadariyla on bin euro gibi bir sinir var, cok atiyor da olabilir, nedir ne degildir kisa bir bilgilendirme yapabilecek olan?

Tesekkürler simdiden.


 
genelde şahıs hesaplarından o kadar çıkış oldu mu problemler olabiliyor.
ama resmi bir işe aitse istersen 10 m usd yap kimse bir şey diyemez.
nakit 10 k dan sonrasını beyan etmek zorundasın ulkeden cikarken ve girerken.
  • kingcyrax  (27.01.16 21:49:36) 
arkadasim diyor ki bana, al güzel kardesim bu para senin, ben de bunu alip türkiye'ye götürecegim. bunun nesini beyan edecegiz mesela?


  • bosver nicki  (27.01.16 21:56:27) 
merhaba. gecen yıldan itibaren türkiyeye istediginiz kadar nakit parayla girebiliyorsunuz. reza sonrası oluşan problemlerle alakali herhal herhangi bi sorun olmuyor.

500 adet 200 euro. www.gumrukmusavir.com
Madde 3.

www.google.com.tr
  • libertine  (27.01.16 21:58:31 ~ 22:49:46) 
transferwise ı bi araştır


  • high hopes of the sozluk  (27.01.16 22:16:31) 
ben oyle bir meblagi gondermek icin yok denecek kadar az masraf odedim. isvicre oldugu icin mi yoksa avrupa'dan boyle mi bilmiyorum.


  • bir varmis bir yokmus  (27.01.16 22:19:09) 
Merhaba. Banka havalesinde uc adet odeme payi vardir. 1) gonderici banka komisyonu, 2) arasi finans kurulusu komisyonu, 3) alici banka komisyonu. Ben hep gonderen tarafta oldugum icin isin yurt disi ayagini bilmiyorum, ama bazi ulkelerde yuksek komisyonlar yaygindir, bu yuzden bankana sorman en iyisi. Turkiye'den ornek vereyim. Mesela Vakifbank hic istemez, 25 TL'ye para gonderirsin, karsi taraftam 50 USD civari kesinti olur.

Bir diger yontem ise Western Union. Su an Turkiye'de postanede bile anlasmalari var. Internet sitesinde komisyon miktari yazar ve kimse sana paranin kaynagini sormaz ama sanirim limit var onda. Senin icin Isbank sitesine baktim kesela, 5900 Eur icin 240 Eur civarinda bir komisyon talep ediyor.

Yani en iyisi iki hesap arasi para aktarimi yapmaniz. Bol şans.
  • pietro  (27.01.16 22:34:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.