[]

5 aydır kazık çakan sivilce

nedir bu? nasıl geçer? başına böyle bi şey gelen var mı?

alnın tam ortasında, derinin altında. sıksan çıkmıyor, sıkmasan çıkmıyor. kalakaldı öyle. sivilceysen çık git. aylardır duruyor, ne büyüyor ne küçülüyor.

önemseyip de cildiyeye gitmedik açıkcası. geçer geçer diye bekleye bekleye 4-5 ay oldu. bugün bi eczaneye gittik laf arasında gösterdik, "avene" markasının bi ürünü varmış. sürüyomuşsun onu deriyi kaldıra kaldıra küçültüp yok ediyomuş. e dedik kozmetik bu. yok değil dedi. iyi günler diyip çıktık.

daha önceden böyle bi şeye "sahip" olup, geçiren var mı? napalım ne edelim, cildiyeye gitmeye gerek var mı?

 
Bu tarz sivilcelere roaccutan veriyollar. Nodul olmuş. Karaciger :( diyorsan öncesinde acnelyse deneyebilirsin. Gece yatmadan sür, gündüzleri de güneşten korun


  • fallopian  (27.01.16 15:44:38) 
sadece alnın ortasında var bundan, başka yüzün hiçbi yerinde yok ama? :/

karaciğer mi? deme ya? :/
  • rajaz  (27.01.16 15:47:31) 
Eczacının ürünü alaydınız işte üstteki deriyi incelte incelte sikmalik kıvama getirirdi.


  • hic sikilmadan seks yaparim  (27.01.16 15:50:17) 
küçücük tüpe 60 lira dedi. hadi geç 60 lirasını, babalar gibi kozmetik ürünüydü. o yüzden hiç yanaşmadım.

doktora gideyim bi bari.
  • rajaz  (27.01.16 15:54:16) 
Karacigere yan etki roaccutan gibi ağızdan alınan retinoik asit turevinde olur. Acnelyse bunun sürülebilir formu. Sivilceye laf etmedim yanlış anlama olmasın, yağ bezlerinle ilgili bir durum o. Ha altta yatan yag metabolizmasi ile ilgili bir sey vardır, tahlilsiz bilemeyiz. Kendim olsam acnelyse kullanırdım ilk etapta


  • fallopian  (27.01.16 15:54:32 ~ 15:55:11) 
O kadar uzun süredir varlığını muhafaza ediyorsa aynı sivilce, o kiste dönüşmüştür artık.


  • angelus  (27.01.16 15:59:04) 
doktora git. ben böyle 1 yıl umursamadım. sonra kistleşmiş orası. cildiyeye gittim genel cerrahiye gönderdi. genel cerrahi iğneyle daldı, tam göğsümdeydi kalbime kadar sapladı yemin ederim. bu kistleşmiş çıkmaz bir şey, anca ameliyatla olur dedi. ee yapın dedim ya ufacık bir şey kalsın canım diyip kendini yormadı da.
bu raddeye gelmeden git yani.

  • rayde  (27.01.16 16:15:26) 
fucidin sürün bi 5 gün. eger gecmezse bi doktora gidin.


  • fayfim  (27.01.16 16:23:22) 
herkese çok teşekkürler


  • rajaz  (27.01.16 16:28:22) 
doktora görünmek gerekir. 4-5 ay uzun bir süre.

kötü örnek vereyim. Bir vesile ile takip ettiğim yumuşak doku kanseri mailing list'teki elemanlardan birisinin hikayesi kaba etinde geçmeyen sivilce ile başlıyordu.
  • screamshot  (27.01.16 16:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.