[]

Çalışırken sevgilinizle ne kadar yazışıp konuşuyorsunuz ?

Ne kadarı ilgilenmiyor yaftası için yeterli süre ?




 
Ben çalıştığım günlerde mola verdiğim anda konuşurum sadece. Sıkıntı yapmayan olmadı bu duruma ama onu da belirteyim.


  • hic sikilmadan seks yaparim  (27.01.16 15:31:05) 
Gün boyunca yazmasa da böyle bir yafta yapistirilamaz. İnsan kendini unutuyor bazen. Çalışmıyorsanız anlam vermeniz zor.


  • piremses  (27.01.16 17:00:44) 
hep


  • kirazıseviyorum  (27.01.16 19:48:17) 
İhtiyaç olmadıkça hiç.


  • arnold schwarzeneger  (28.01.16 09:33:08) 
genelde günde 2-3 kez molalarda bazen ikimizde unutuyoruz günden güne değişiyor bi rutini yok.


  • mantarliborek  (28.01.16 09:35:32) 
(varken) yazarsa cevap veririm, kestirip atmam.
cok ilgiliyse arada kendiligimden yazmaya da calisirim ki hep kendi yaziyormus gibi hissetmesin.
iki gun fln yazmazsa ilgilenmedigini dusunurum.
  • jimicik  (28.01.16 10:00:49) 
calisirken calisiyorsundur. isini yap.

anlamiyorum ben, insanlar neden mutemadiyen sevgililerinden mesaj bekliyor. yeri belli yurdu belli, isi var gucu var. yapsin bitirsin.

hic hos degil elinde telefon surekli. beni deli ediyor sahsen, hicbir seye odaklanamiyorum. acil bir sey olsa tamam da, eminim cogu konusma oyle bir icerik tasimiyor. e birak isimi yapayim? ilgilenmiyor yaftasi da yersem yerim, umrumda degil.

is orasi, havanda su dovmeye gitmiyorsun.
  • federer  (30.01.16 16:41:09) 
newton çalışırken 2-3 gün yemek yemeyi unuttuğu olurmuş. (bu arada rivayete göre bakir öldü kendisi. gerçi öldü sayılmaz, adam tuğla gibi fiziği bıraktı ortaya. sevgilisi olduğunu düşünmek dahi korkunç, sonsuz küçükler hesabını bulup sevgilisine mesaj atmadı diye terk edilmesi, çokomik lan.)
olmasaydın olmazdık koca newton reis.

  • kargn  (30.01.16 16:49:47) 
yaslari da sormaliydiniz.


  • e haliyle  (30.01.16 16:54:46) 
Yoğunsam ondan mesaj beklemem ya da yoğunsam koşuşturma aralarında 'Öptüm, yedim' tarzı şeyler yazabilirim. Yine de ikimizin yoğun olmadığı bir gün ise yazışılır. Hatta muhabbet bile edilir. Yafta gününe bağlı. 'Yoğunum' dediği anda, 'Ben arada mesaj atarım, cevap verme' derim. Atamadığım derecede atmamaya çalışırım, kriz gelirse atarım.


  • aychovsky  (30.01.16 16:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.