[]

Eliptik bisikletini düzenli kullanan

Var mı?

almayı düşünüyorum, çevremdekiler kullanmayacagimi söyledi, zamanla çamaşır askiligi oluyormuş.

Ne diyorsunuz, sağlık için spor yapacak biri alsın mi? Ne yapsindı bu genç?

 
ben 3 ay yapıp 3 ay beziyorum. arada bir çıkıyorum.


  • passion rules the game  (27.01.16 14:59:51) 
Evine 6 yılda 2 defa eliptik bisiklet almış, üç kere spor salonuna başlamış ve bir ay sonunda bırakmış biri olarak tavsiyem şu:

Bir yıl düzenli spor salonuna gitmeden önce eve bişey alma.

Nihayet geçen sene bu zamanlar spor salona *tekrar* başladım da hanımın gazıyla 1 yıldır düzenli gidiyorum. Evdeki eliptik halen çamaşır askılığı görevi yapıyor, ancak iki kişi bir yıldır spora gittiğimiz için artık koşu bandı almayı hak ettiğimizi düşünüyorum.
  • harzem  (27.01.16 15:14:48 ~ 15:15:28) 
Ayrıca ucuz tip ev aletlerinin ne kadar yetersiz olduğunu da anlamış olduk biz. 400 liraya eliptik almıştım. Şimdi koşu bandı için 3000 lira *minimum* bütçe koyduk.

sen şimdi acemisin, ucuz eliptik alacaksın, bi işe yaramadığını da anlayamayacaksın. Spor salonu tecrübesinden sonra nasıl bir alet almalısın daha iyi anlıyor olursun. Verdiğin paraya daha az acırsın.
  • harzem  (27.01.16 15:17:53) 
bunu düzenli kullanan tek bi kişi tanıdım. o da kendine kapalı terasta resmen bi spor salonu yapmış bi tanıdığımdı. adam mr disiplin. sabahları herkesten önce uyanıp, 3-4 bölüm dizi izleyerek yapıyor sporunu, koşusunu. belki bişiler izlemek seni de motive eder diye anlattım ama bence de hemen koşup alma bisiklet falan. parana yyazık. atsan atılmaz satsan satılmaz. gördükçe sinirin de bozulacak.


  • hushhush  (27.01.16 15:21:17) 
@harzem Bulundugum yer gunduz bile -26 derece, mesai saati sonrasını söylemiyorum bile. Arabam yok. Spor salonuna gitmem mümkün değil. bugün soğuktan sulanmış gözümün kirpigi dondu! Bu koşullarda ne yapabilirim evde bilemedim


  • fallopian  (27.01.16 15:21:28) 
Az daha bütçen varsa ve ayak seslerinden rahatsız olacak alt komşun yoksa bence koşu bandı al. 45 dk yürüsen bile çok güzel egzersiz.


  • harzem  (27.01.16 15:35:47) 
Max. 1500 butcem var, alt katımda da internet kafe. Sorun olmaz ama kosu bandi eklemlere zarar veriyor demisler her yerde, bence mantikli demişler. O yüzden hiç kosu bandına yonelmedim. Sadece düzenli kullanacagima dair bir umut ışığı bekliyorum:)) bir de varsa model önerisi


  • fallopian  (27.01.16 15:59:43) 
Antrenmansızsan ve koşarsan eklemlere zararlı. Eliptik bisikletteki hızla koşu bandında yürürsen sorun yok. Tavsiyem yürümen yönünde zaten. 6 ay sonra koşmaya başlarsın.


  • harzem  (27.01.16 16:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.