[]

Galeriden araba alınır mı?

Evet sorumu açmak gerekirse mantıken şöyle bir sonuç çıkıyor; araba satan yerden araba alınır mı?. genelde çevremdeki insanlar galeriden araba alınmaz diyorlar, nedendir diye sormak kısmet olamdı, bende niyet etttim ekşiduyurudan medet ummaya. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürlerimi iletirim.

Hımm birde başlık açmışken direkt arabanın linkini koyayım fikirlerinizi alayım;www.sahibinden.com fiyatı da uygun geldi bana ama arabadan hiç bir halt anlamayan bendenize yardımcı olan herkese tekrardan ve tekrardan teşekkür ederim.


 
almadan once baktirirsin diye tahmin ediyorum.


  • kayranin kedisi  (27.10.09 12:00:00) 
alınır ama galericiye güvenip araba alınmaz.

galericiler sahibinden satanlara göre şişirmez genelde fiyatları. olur rakamları söylerler ve fazla pazarlık payı bırakmazlar çünkü az karla da olsa sürekli satış yaparak sirkülasyon sağlamaları, ticaretlerini devam ettirmeleri gerekir. bir diğer avantajı vade olayıdır. aslında galericilik bir anlamda tefeciliktir. galerici arabayı peşin alır ve vadeli satmayı tercih eder. vade farkından para kazanır.

gelelim dezavantajlarına. galerici taksiden çıkma, ya da pertten çıkma aracı sana sıfır gibi gösterebilme becerisine sahiptir. iyice ibne olanları, arabanın kilometresini düşürmeye kadar varan hinlikler içine girer. bu sebeple galeriden alınan arabayla ilgili her türlü bilgiye ulaşmak gerekir. bakımların nerede yapıldığı, daha evvelki kazaları falan bilmek ve mutlaka aracı tanıdık bir servise göstermek gerekir.

ben genelde sahibinden almayı tercih ediyorum ve öneriyorum ama galeriden araba alınmaz diye bir şey kesinlikle demiyorum. verdiğiniz linkteki araç ise fena değil gibi görünüyor ama fiyat konusunda fikrim yok.
  • hevipeyra  (27.10.09 12:06:22) 
size ve galericiye bağlı biz de bir arabamızı galeriden almıştık hatta galerici yarı tanıdıktı çok yardımcı oldu falan ve arabaya değişeni yok dedi.. neyse sonra honda servisinde sol arka kapı sacının değiştiğini öğrendik ve arabanın eski sahibinin bilgilerine ulaşarak aradık sorduk park halinde minibüs çarpmış falan o da serviste değiştirmiş tabi şimdi burda kapı sacı orjinal olduğu için galerici anlamamış olabilir veya bizi yemiş olabilir ama arabadan anlıyorsanız veya anlayan biriyle giderseniz her yerden araba alınır ama ne olursa olsun bi ustaya servisine falan arabayı göstermek şart.


  • karga tdi  (27.10.09 12:40:10) 
en son istanbul'da yaşanan selde çamurlara gömülen sıfır arabaların temizlenip anadolu'ya sürülmesi gibi bir konspirisi teorimiz var.


  • kediebesi  (27.10.09 13:00:58) 
Arkadaşımın galeriden aldığı pejo 307 marka arabanın kilometresi düşürülmüştü. Hem de baya bi boktan çıkmıştı araba sonradan.


  • kabal  (27.10.09 13:44:28) 
ben bu arabaya o parayı vermem arkadaş :))

hemde honda vtec dururken ahah.
  • ardahan united  (27.10.09 17:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.