[]

Yağ yakımı için kaliteli yağ önerileri

Hep söyleniyor ya yağ yakımı için kaliteli yağ yiyin diye. Zeytinyağı kısmı ok ama kuruyemişlerle ilgili bazı sorularım mevcut.

Çiğ badem yiyorum normalde, o bu iş için en iyisi diyebilir miyiz? Gayet güzel iyi hoş ama 80 TL'lik kg fiyatı biraz can sıkıcı, ona alternatif arıyorum.

Bir de fıstık ezmesi yiyorum 1-2 kaşık. Gold kremfıstık'ın herhangi bi sakıncası var mı diyetim için?

Hazır fıstık ezmesi yerine evde fıstık ezmesi yapmak istesem, şu biranın yanında götürdüğümüz klasik tuzlu fıstıktan yapmam sıkıntı doğurur mu? Hatta fıstık ezmesi yerine o tuzlu fıstıktan yememin nasıl bir sakıncası var? Neden fıstık ezmesi öneriliyor anlamış değilim.

 
Zeytnyağı, tereyağı, hindistan cevizi yağı. Fıstık ezmesine çok bulaşma, yüksek oranda omega-6 içerir. Ayrıca kalorisi çok yüksektir. Diyetteki biri için çok iyi değil. Fıstık ezmesi öneren tipler old school kafadaki badici tayfası. O da antrenman öncesi çok yüksek enerji içerdiği için ama kan şekerini de sikip atıyor. Onlara çok bulaşma. Çiğ bademin falan maliyeti yüksektir ama zaten her gün yarım kilo yemeyeceksin, her öğünde 5/10 tane yesen yeter. Olmazsa cevize fındığa yönel.


  • angelus  (27.01.16 10:32:30) 
Ceviz, fındık ve badem üçlüsü en ideali. Fıstık ezmesini şekersiz dışında tüketme diyette.


  • arnold schwarzeneger  (27.01.16 11:05:30) 
Yukarıdaki cevaplara ilave olarak keten tohumu, Avokado, balık (yağı) ve iç yağı.


  • candanag  (27.01.16 13:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.