[]

sabiha gökçen ulaşım

9 da uçağım var. çok erken kalkmak istemiyorum 6 da evden çıksam yetişir miyim? online check in yaptım biniş kartı yerine barkot okutabiliyomuşum ama ya okumazsa diye endişeleniyorum da. yani biniş kartı yerine geçtiği için orada zamandan kazanırım bavulum yok, olur dimi?

bir diğer şey de, marmaray ile karşıya geçsem, ordan direk metroyla kartala gitsem. kartal metronun oradan sabihaya giden otobüsler geçiyor mu? yoksa hiç kasmayıp 10 e ye mi binsem naapsam? metroyla zaman kazanır mıyım?


 
biniş kartında sorun çıkmaz ama yol-zaman planlamaya bir şey diyemem burası istanbul.


  • ben eskiden kucuktum  (26.01.16 21:59:57) 
metro ile kartal'a gelirsen km22'ye binebilirsin. e-10 gibi dolaşa dolaşa değil direk havalimanına gidiyor..


  • nrmnm  (26.01.16 22:12:18) 
karşıdan gelmeniz 2 saate yakın sürebilir; trafik veya otobüs vb bekleme riski nedeniyle. ben olsam 5:30'da çıkardım.

bir de e-10 değil e-11'i tercih etmeniz daha iyi olur daha az dolanıyor. kadıköy'den veya uzunçayırdan falan binebilirsiniz:

www.iett.gov.tr
  • kirliyesilkazak  (26.01.16 22:54:19 ~ 22:55:46) 
kartal-kadıkoy metrosu hız istiyorsan cok yanlış tercih olacaktır.


  • galandar kostumu  (26.01.16 22:54:27) 
Havataşa bin neden riske atıyorsun


  • anarsika  (27.01.16 00:49:45) 
e11 ile çok kolay ulaştım teşekkürler.


  • irsh92  (01.02.16 15:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.