[]

açılmış peyniri iade etmek

bugün şok'tan mis köy peyniri aldım. tadı berbat çıktı. peynir gördüğüm en yumuşak peynir, bıçakla kesemeden dağılıyor. tadı da fazla ekşi.
bana göre kesin bozuk ama peynirin kendisi böyle olabilir, bilemiyorum. bence bozuk desem iade alırlar mı acaba?



 
fişiyle gidip bozuk derseniz iade alırlar diye düşünüyorum


  • rajaz  (26.01.16 16:41:21) 
son kullanma tarihi geçmediyse tadı ve kıvamı öyledir.

son kullanma tarihi geçtiyse adamlar "neden son kullanma tarihi geçen bir ürün aldınız?" da diyebilirler. ki haklılar da.
  • dessy  (26.01.16 16:41:45) 
beğenmedim diyip iade edebilirsin, şikayet formu doldurturlar en fazla. geçen yaz bimden turşu aldım bezelye gibi kokuyordu, şikayetimi anlattım iade ettim.


  • kuzey li  (26.01.16 16:43:41) 
Son kullanma tarihi geçse de geçmese de sorgusuz iade alırlar. Fişiyle gidin yeter. Peynir gibi ürünler son kullanma tarihi geçmese bile saklanma koşullarına göre bozulabilir.


  • Abdurrahman  (26.01.16 16:44:31) 
@dessy öyle bir dünya yok. sen skt geçmiş bir ürün satıyorsan suçlusu sensin, alan değil. ben her gittiğim yerde skt kontrol etmek zorunda değilim.


  • himmet dayi  (26.01.16 16:49:27) 
Gecen skt'si gecmis peynir almis annem sok'tan, iade aldilar sikinti olmadi

Yalniz o koy peynirini ben baya seviyorum. Kolay dagilmiyor kesinlikle. O yuzden sizinki bozulmus olabilir
  • la noix  (26.01.16 17:06:17) 
yes. iade et ve son kullanma tarihlerine bakmalarını söyle yoksa şikayet et.


  • Alt4y  (26.01.16 17:32:04) 
anında alırlar raad ol


  • glamdr1ng  (26.01.16 17:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.