[]

ayak ağırlığı

efendim bu mereti koşarken taksam ne faydası olur_? genelde basket oynayanlar falan takıyor heralde daha çok zıplayabilmek için. ayrıca geçen bunlara baktım hep sabit kilolura denk geldim. 1.5 2 falan. yok mu bunuun söyle dumble gibi ayarlananı. versinler bana 5-6 kilo ben ayarlayayım ağırlığı zamanla. bir de bunun adı ne ya_? ayak ağırlığı mı_?




 
2. ligde basketbolu bırakmış 1.77 boyunda olup smaç basabilen 12 senesini basketbola vermiş biri olarak sana tavsiyem air alert. google a yaz. çıkan hareketleri yap. yalnız çok ağır hareketler sabır ister. vücutta çok ağrı yapar. kısa zamanda buyuk sonuclar bekleme ama 1 sene sonra farkedılır sekılde ayaklarının yerden kesıldıgını goreceksın. ayak agırlıklarına gelınce ne kdr ağırını takarsan ayakta o kdr çok ağrı yapar. bence 1 kiloluk gayet iyi. ama ondan daha faydalı birşey varsa ip atla. ( ben ayağımda ağırlıklarla atlardım)


  • afjeo  (27.10.09 08:36:59) 
ağırlıklarla zıplamanın hiç iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. zamanında ayağıma takıp evde dolaşınca bile annem uyarmıştı. oturup hareket yapmak içinmiş o ağırlıklar. iyice bilenden öğrenmeden kendinizi sakatlamayın derim ben. ha ani bi sakatlık olmayabilir belki ama zaman içinde yamukluk çıkar.


  • kediebesi  (27.10.09 11:57:25) 
zamanında lisede manyak bir arkadaş gezerken bile takmıştı onları. çıkarınca uçmayı planlıyordu ama bir cm bile değişmedi sıçraması. ben de air alert tavsiye ederim.


  • arnold schwarzeneger  (27.10.09 12:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.