[]

Onaylı Suret?

Okula kayıt için iki maddede emin olamadım okulu aradım çağrı merkezi bir haber sağ olsunlar.
1)Yüksek Lisans adayları için LİSANS mezuniyet çıkış belgesi ve transkript veya diplomanın onaylı sureti
2)Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Onaylı Sureti)

Benim diplomam elimde. Fotokopisi de var kendi okulumdan aslı gibidir mühürlü.
Transkriptim de ıslak imzalı mühürlü. Bunlar yetiyor mu şimdi?

Nüfus cüzdanının fotokopisi var ama onaylı sureti kısmını çözemedim.
Çağrı merkezi nüfustan alabilirsiniz dedi ama orası vukuatlı nüfus kayıt örneği vermiyor mu ne alaka şimdi?

 
1- yetiyor


  • bryan fury  (26.01.16 14:49:40) 
bende aradım görüştüm, okul muhtarlıktan yada noterden alabilirsiniz dedi nufus cüzdanı suretini.

diplomanız içinde okulunuzun yaptığı aslı gibidir yeterli olacaktır.

ha bu arada öyp ise hayırlı olsun :)
  • tss  (26.01.16 14:51:31) 
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Mezun olurken ayrı transktipt vermediler isteyince normal dosya kağıdına basıp imzalıyorlar veya e imzalı mail atıyorlar. Evde fazladan aldığım ıslak imzalılardan var.

Öğrenci işlerine ulaştım sonunda. Diplomanın aslı, ıslak imzalı transkript ve aslı ile beraber nüfus cuzdanı fotokopisi getirin yeter onayı biz yaparız dediler.
Hatta yolum uzak diplomam kocaman çantalara sığmıyor diyince onun da aslı gibidir olarak aldığım fotokopisine olur dediler.
  • cilekli pasta  (26.01.16 16:45:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.