(2)
bakaya mahkemesi hakkında
yakın bir arkadaşıma bakaya kaldığı için askeriye tarafından dava açılmış. beraat etmesi için nasıl savunma yapabilir hakime, bu konuda tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim.not: arkadaşım askerden geçen hafta döndü.
yakın bir arkadaşıma bakaya kaldığı için askeriye tarafından dava açılmış. beraat etmesi için nasıl savunma yapabilir hakime, bu konuda tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim.
not: arkadaşım askerden geçen hafta döndü.
0
askerliğini yapmışsa sorun yok. ben mahkemeye dahi gitmemiştim. askerlik şubesinde savunma dilekçesi yazabilir. ben öyle yapmıştım. bakaya kaldığı dönemlerde niçin askere gitmediğini açıklayan bir şey anlatması lazım. anne-baba rahatsızlığı, okul vs. mahkeme en fazla para cezası verebilir. askere gidildiği için de o ceza büyük ihtimalle hiç verilmez veya indirimli verilir. ben 200 lira mı ne ceza ödemiştim.
0
Benim zamanında haberim yokken yapılmış beraat etmiştim.
Bir arkadaşıma yine haberi olmadan 1 sene internet cafe'ye girmeme cezası verilmişti :)
0
ihanet kac kisilik
(
26.01.16)