[]

paypal ile para gönderme
kredi kartı olmayan biri para yollayamaz mı paypal aracılığı ile ? banka kartı falan sökmez mi ?

bankamatik kartı internet üzerinden alışveriş yapmak için kullanılamadığından, paypal ile kullanmanız da olanaksız.
Sanal kart veya kredi kartı olması gerek.
Sanal kart veya kredi kartı olması gerek.
- asidi toksik
(27.10.09 02:13:04)

peki kredi kartı olmayan birisi paypal üzeirnden nasıl para gönderebilir ?
- Seaized
(27.10.09 02:14:34)

Bende zaten paypal kullanıcısı mevcut, birçok kez bunu kullandım (kredi kartı ile).
Şimdi paypal'e giriş yaptım ve banka kartımı kredi kartlarım kısmına eklemeye çalıştım, ancak hata verdi desteklenmiyor diye. Belki banka ile görüşüp banka kartını içerisinde para olduğu sürece internet alışverişlerinde kullanıma açtırabilirsin.
Şimdi paypal'e giriş yaptım ve banka kartımı kredi kartlarım kısmına eklemeye çalıştım, ancak hata verdi desteklenmiyor diye. Belki banka ile görüşüp banka kartını içerisinde para olduğu sürece internet alışverişlerinde kullanıma açtırabilirsin.
- asidi toksik
(27.10.09 02:25:18 ~ 02:27:08)

benim bildigim turkiye'de sadece kredi karti kullanabiliyorsun hem gonderi hem karsidan gonderi islemleri icin. bankalarin normal hesap kartlari ile islem yapmak icin paypal ile bir anlasmalari yok burda. yani yillardir kullanirim gormedim duymadim. belki son bir kac ay yenilik olmustur, gerci aradim taradim yine goremedim.
- islakkedisudankorkmaz
(27.10.09 02:34:48)

o zaman şu soruyu sormak istiyorum anlaşılan paypal ı kullanamayacağız. 100 euroluk bir transfer için IBAN'ı kullansam ne kadar girer şahsıma ?
- Seaized
(27.10.09 02:37:47)

paypalın yaptığı kesintilerle aynı orana denk gelir, tabi ülkeden ülkeye değişiyor bu kesinti oranları yaklaşık 95 artı eksi 3
- knorbulyon
(27.10.09 03:13:52)

paypal artık normal hesaplara para aktarmayı kabul ediyor, 600 liradan yukarısına para almıyor hatta banka hesabına ama mutlaka onaylanmış bir kredi kartının da paypal'a bağlı olması gerek. kredi kartı olmadan paypal hesabı açabiliyorsanız gönderebilirsiniz sanırım.
- deliberte
(27.10.09 20:07:44)
1