[]

delta airlines

Son bir iki yıllık süreçte, Delta Airlines ile ülkemize veya ülkemizden uçan var mı? İkramlar, koltuklar ne durumda?

*Hostes fantezimiz yok


 
5 yil oldu en son delta ile ucali, ancak delta yas ortalamasi yuksek hostesler ve ortalama (hatta belki ortalama alti) ikramlariyla bilinir. hangi ucakla uctugumu hatirlamiyorum ancak koltuklar eski olmasina ragmen iyiydi, ucak ici eglence sistemi falan vardi.


  • ekyil  (26.01.16 10:54:43) 
Iki yildan uzun oldu ama tek aklimda kalan emekli ogretmen tipli teyzelerin ufk posette yerfistigi dagitmasi o kadar.


  • innerbliss  (26.01.16 12:11:27) 
2010da NY'a uçtum delta ile. ikramlar vs iyiydi koltuk aralıkları da genişti ancak hem gidişte hem de dönüşte koltuk ekranım çalışmıyordu. inanılmaz sıkıcı geçti ondan yolculuk. ha 200 dolarlık indirim çeki verdiler bidahaki uçuş için o ayrı.


  • KidLazer  (26.01.16 12:44:06) 
ben de 2012'de uctum, daha eski tip donanımlar vardı. boeing 767'ydi zaten. ama sorunsuz bi ucustu, koltuklar rahattı. ikram da bence yeterliydi, hatta biraz fazla sıkılan bi tip oldugum icin ucusun 3te 1ini arka mutfakta gay host ve hosteslerle geyik yaparak geçirmiştim. zaten gidip istediginde herseyi veriyorlar. delta'dan sonra thy ile ucunca 2 dk huzur verin de işimize bakalım moduna giriyor insan. bence delta normal, thy abartı:)
sonucta kaNberoglu'yla uzun yol gitmiş insanız

  • galandar kostumu  (26.01.16 15:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.