[]

Hesabımı Kapattığım Bankadan Gelen Mail

Selamlar.

Ya benim ta 4-5 sene önce Garanti'de hesabım vardı, sonra şubeye gidip kapattırdım hesabımı. Şimdi şöyle bir mail geldi Garanti'den:

"Değerli Müşterimiz,
Garanti Bankası'nda size özel hesap işletim ücreti muafiyetinizin devam ettiğini bildirmek isteriz.

Temmuz - Aralık 2015 dönemine ait hesap işletim ücreti müşteri bazında toplam 69.00 TL olup devam eden muafiyetiniz nedeniyle hesaplarınızdan bu döneme ait ücret alınmayacaktır.

Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, size en iyi hizmeti vermek için hizmetlerimizi her zaman geliştirdiğimizi paylaşmak isteriz.

Bilgilerinize sunarız."

Nasıl oluyor lan bu? Ben hesabımı kapatmıştım? Bunlar bir çakallık yapıp kapatmamış, bir şekilde açık tutmuş falan olabilir mi? Banka olunca hele Garanti olunca her türlü pisliği ve çakallığı bekliyorum. Nasıl öğrenirim hesabımın kapanıp kapanmadığını?

 
Saat 10.46'da bana da aynı mail geldi.

"Sehven gönderilmiştir" diye bir mail atarlar diye tahmin ediyorum çünkü ben de kapatmıştım.
  • otonom  (26.01.16 10:16:25 ~ 10:17:18) 
ayni mail bana da geldi, hesabimi kapattirdigim ve bununla ilgili tum belgeleri aldigim icim cok umursamadim acikcasi.


  • ekyil  (26.01.16 10:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.